Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Stone Oak

Stone Oak

NEMT AT HOLDE
– OG HOLDE AF

Med Stone Oak får du den autentiske oplevelse af nyskåret, børstet egetræ ind i dit køkken – uden at fælde et eneste træ.

Til gengæld kan det sagtens tænkes, at du kommer til at fælde en enkelt glædeståre over det smukke, naturtro udtryk, der skabes af de vandrette åretegninger i elementernes overflader. Samtidig sikrer en helt ny trykteknologi, at farverne fremstår lige så klare om 20 år, som de gør den første dag i dit nye AUBO-køkken. Og nå ja, så lægger det jo heller ikke ligefrem en dæmper på begejstringen, at Stone Oak takket være den smudsafvisende microlaminat er utrolig nemt at holde rent. Stone Oak fås i de to varianter Gladstone (mørk amerikansk eg) og Yellowstone (lys eg). Du kan tillige vælge Stone Oak i en af vores 14 trendfarver.

Detaljer om Stone Oak

Stone Oak fås i to varianter:

Yellowstone. Elegant med sit imødekommende udtryk af lyst, børstet eg.

Gladstone. Råt udtryk af mørk, amerikansk eg med vandrette åretegninger.

Du kan desuden få dine Stone Oak-elementer leveret i samtlige AUBOs 14 Trendfarver.

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Find forhandler

Stone Oak fås i 16 forskellige farver

Stone Oak fås i disse varianter: Yellowstone, som er elegant med sit imødekommende udtryk af lyst, børstet eg og Gladstone, som er i et råt udtryk af mørk, amerikansk eg med vandrette åretegninger. Desuden fås Stone Oak i samtlige AUBOs 14 Trendfarver.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Stone Oak er beklædt med en slidstærk overflade af dobbeltmelamin (det kaldes også ”microlaminat”). Ved hjælp af en nyudviklet tysk-østrigsk teknologi presses den naturtro struktur og prægning af børstet eg ned i overfladen. Resultatet er en høj farveægthed, der sikrer, at hverken sollys eller andre påvirkninger får overfladen til at ændre nævneværdigt udtryk, heller ikke efter 20 år i røg og damp.

En anden effekt, som mange køkkenkendere betragter som en æstetisk fordel, er, at udtrykket i Stone Oak er mere ensartet end i overflader af ægte træ.

Microlaminat udmærker sig desuden ved at være særdeles nemt at holde. En opvredet klud med rent vand og lidt opvaskemiddel er alt, hvad du behøver for at fjerne fedtfingre og andet snavs.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Stone Oak

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige materialer, fronter, frisider, farver, bordplader, sokler og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, foreslår vi, at du besøger din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED