Del betalingen op med finansiering fra Santander Consumer Bank - lige nu GRATIS oprettelsesgebyr
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Stone Oak

Stone Oak

NEMT AT HOLDE
– OG HOLDE AF

Med Stone Oak får du den autentiske oplevelse af nyskåret, børstet egetræ ind i dit køkken – uden at fælde et eneste træ.

Til gengæld kan det sagtens tænkes, at du kommer til at fælde en enkelt glædeståre over det smukke, naturtro udtryk, der skabes af de vandrette åretegninger i elementernes overflader. Samtidig sikrer en helt ny trykteknologi, at farverne fremstår lige så klare om 20 år, som de gør den første dag i dit nye AUBO-køkken. Og nå ja, så lægger det jo heller ikke ligefrem en dæmper på begejstringen, at Stone Oak takket være den smudsafvisende microlaminat er utrolig nemt at holde rent. Stone Oak fås i de to varianter Gladstone (mørk amerikansk eg) og Yellowstone (lys eg). Du kan tillige vælge Stone Oak i en af vores 14 trendfarver.

Detaljer om Stone Oak

Stone Oak fås i to varianter:

Yellowstone. Elegant med sit imødekommende udtryk af lyst, børstet eg.

Gladstone. Råt udtryk af mørk, amerikansk eg med vandrette åretegninger.

Du kan desuden få dine Stone Oak-elementer leveret i samtlige AUBOs 14 Trendfarver.

Husk at vores billeder selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine mål og ønsker.

Find forhandler

Stone Oak fås i 16 forskellige farver

Stone Oak fås i disse varianter: Yellowstone, som er elegant med sit imødekommende udtryk af lyst, børstet eg og Gladstone, som er i et råt udtryk af mørk, amerikansk eg med vandrette åretegninger. Desuden fås Stone Oak i samtlige AUBOs 14 Trendfarver.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Stone Oak er beklædt med en slidstærk overflade af dobbeltmelamin (det kaldes også ”microlaminat”). Ved hjælp af en nyudviklet tysk-østrigsk teknologi presses den naturtro struktur og prægning af børstet eg ned i overfladen. Resultatet er en høj farveægthed, der sikrer, at hverken sollys eller andre påvirkninger får overfladen til at ændre nævneværdigt udtryk, heller ikke efter 20 år i røg og damp.

En anden effekt, som mange køkkenkendere betragter som en æstetisk fordel, er, at udtrykket i Stone Oak er mere ensartet end i overflader af ægte træ.

Microlaminat udmærker sig desuden ved at være særdeles nemt at holde. En opvredet klud med rent vand og lidt opvaskemiddel er alt, hvad du behøver for at fjerne fedtfingre og andet snavs.

Varianter

Stone Oak fås også som vitrinefront.

Rengøring og vedligehold

- Almindelig rengøring foretages med en ren klud opvredet i lunkent vand og tilsat lidt opvaskemiddel.
- Vask efter med rent vand med en ren opvredet klud for at fjerne eventuelle rester af rengøringsmiddel og derved undgå dannelse af striber.
- Tør altid overfladen efter med en almindelig blød fnugfri bomuldsklud. Spildte væsker skal altid rengøres straks.
- Ved lidt mere genstridige urenheder, kan evt glasrengøringsmiddel eller husholdningssprit anvendes. Test altid først rengøringsmidlerne på et mindre og ikke synligt område.
- Gentag herefter punkt 1-3.

Brug af organiske opløsningsmidler og vaskeskind kan danne striber, hvorfor dette generelt frarådes.

Rengøring og vedligehold trendfarver

Vigtig info vedr. lakerede overflader:
Høj-kvalitets lak opnår fuld stabilitet efter fuldstændig hærdning. Undgå derfor kontakt med vand, alkohol eller materialer der kan give ridser, etc. indenfor de første 4 uger. I denne periode skal den lakerede overflade kun støves af med en blød fnugfri klud. Gnid ikke på overfladen, dette vil gøre en mat lak skinnende og samtidig er lakken statisk ladet, hvilket tiltrækker endnu mere støv. Efter omkring 4 uger, kan almindelig overfladerengøring udføres.

- Almindelig rengøring foretages med en ren klud opvredet i lunkent vand og tilsat lidt opvaskemiddel.
- Vask efter med rent vand med en ren opvredet klud for at fjerne eventuelle rester af rengøringsmiddel og derved undgå dannelse af striber.
- Tør altid overfladen efter med en almindelig blød fnugfri bomuldsklud. Spildte væsker skal altid rengøres straks.
- Ved lidt mere genstridige urenheder, kan evt glasrengøringsmiddel eller husholdningssprit anvendes. Test altid først rengøringsmidlerne på et mindre og ikke synligt område.
- Gentag herefter punkt 1-3.

Brug af organiske opløsningsmidler og vaskeskind kan danne striber, hvorfor dette generelt frarådes. Brug aldrig sæbespåner og brun sæbe på malede fronter.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Stone Oak

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige materialer, fronter, frisider, farver, bordplader, sokler og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, foreslår vi, at du besøger din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Jeg bruger både køkkenet til at eksperimentere, bage og lave mad, ligesom det i høj grad fungerer som mit foto- og filmstudie. Derfor var der både nogle æstetiske og nogle funktionelle overvejelser, som vi fik til at gå op i en højere enhed.

Læs mere

- Frederikke, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os