Del betalingen op med finansiering fra Santander Consumer Bank
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Napoli

Napoli

Ikke for de vægelsindede

Hvis du hører til de vægelsindede, skal du nok være en smule varsom med at kaste dig over Napoli-serien. Her får du nemlig et væld af muligheder, når det kommer til farver på både fronter og kanter.

Vil du give udtrykket i dit Napoli-køkken ekstra kant, kan du gøre det helt bogstaveligt. Napoli fronterne kan nemlig indrammes med en faset kant i sortbejdset træ eller i massiv valnød, ask eller eg natur. Begynder du at lege med de mange kombinationer, vil du hurtigt opdage, at Napoli er de uendelige muligheders køkken. Og lidt af en udfordring for de vægelsindede.

Napoli farver

Napoli fås i ikke færre end 13 flotte laminatfarver, der favner hele skalaen fra det frække og frembusende til de mere afdæmpede nuancer.

Husk at vores billeder selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine mål og ønsker.

Find forhandler

Model NAPOLI

Napoli fås i ikke færre end 13 flotte laminatfarver, der favner hele skalaen fra det frække og frembusende til de mere afdæmpede nuancer. Endvidere kan du vælge en elegant højglansfarve.

Bemærk at NCS-koder er vejledende. Farverne angivet kan derfor variere alt efter glans, fabrikant, overflade og lysindfald.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Napolifronten består af en 17 mm spånplade med en forside i 0,8 mm højtrykslaminat. Laminat er meget slidstærkt og kræver ikke den helt store vedligeholdelse.

aubo napoli med og uden trækant
Varianter

Napoli fås også som vitrinefront (gælder dog ikke Venezia Napoli).

Rengøring og vedligehold

- Almindelig rengøring foretages med en ren klud opvredet i lunkent vand og tilsat lidt opvaskemiddel.
- Vask efter med rent vand med en ren opvredet klud for at fjerne eventuelle rester af rengøringsmiddel og derved undgå dannelse af striber.
- Tør altid overfladen efter med en almindelig blød, fnugfri bomuldsklud. Spildte væsker skal altid rengøres straks.
- Ved lidt mere genstridige urenheder kan der avendes laminatrens eller øko Clean, som kan købes hos en AUBO forhandler. Instruktioner, blandingsforhold og sikkerhedsanvisninger følger med produktet. Test altid først rengøringsmidlerne på et mindre og ikke synligt område.
- Gentag herefter punkt 1-3.

Brug af organiske opløsningsmidler, sæbespåner, brun sæbe og vaskeskind kan danne striber, hvorfor dette frarådes.

Farver i køkkenet
Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Napoli

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Jeg bruger både køkkenet til at eksperimentere, bage og lave mad, ligesom det i høj grad fungerer som mit foto- og filmstudie. Derfor var der både nogle æstetiske og nogle funktionelle overvejelser, som vi fik til at gå op i en højere enhed.

Læs mere

- Frederikke, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os