Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Napoli

Napoli

Ikke for de vægelsindede

Hvis du hører til de vægelsindede, skal du nok være en smule varsom med at kaste dig over Napoli-serien. Her får du nemlig et væld af muligheder, når det kommer til farver på både fronter
og kanter.

Vil du give udtrykket i dit Napoli-køkken ekstra kant, kan du gøre det helt bogstaveligt. Napoli fronterne kan nemlig indrammes med en faset kant i sortbejdset træ eller i massiv valnød, ask eg natur eller hvidtonet eg. Begynder du at lege med de mange kombinationer, vil du hurtigt opdage, at Napoli er de uendelige muligheders køkken. Og lidt af en udfordring for de vægelsindede.

Napoli farver

Napoli fås i ikke færre end 14 flotte laminatfarver, der favner hele
skalaen fra det frække og frembusende til de mere afdæmpede nuancer.
Endvidere kan du vælge en af de to elegante højglansfarver.

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Find forhandler

Napoli fås i 16 forskellige farver

Napoli fås i ikke færre end 14 flotte laminatfarver, der favner hele skalaen fra det frække og frembusende til de mere afdæmpede nuancer. Endvidere kan du vælge en af de to elegante højglansfarver.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Napolifronten består af en 17 mm spånplade med en forside i 0,8 mm højtrykslaminat. Laminat er meget slidstærkt og kræver ikke den helt store vedligeholdelse.

aubo napoli med og uden trækant
Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Napoli

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige materialer, fronter, frisider, farver, bordplader, sokler og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, foreslår vi, at du besøger din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED