Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkeninspiration

Hos AUBO er vi eksperter i at opfylde køkkendrømme. Vi tilbyder dig masser af køkkeninspiration, og præsenterer dig for forskellige retninger og trends, som netop er aktuelle for dig, som kigger på nyt køkken. Så hvad skal dit nye køkken gøre for dig?

Måske har du allerede idéer til, hvordan dit nye køkken skal se ud. Hvad det skal kunne og hvilke farver, det skal have. Når det kommer til design og funktionalitet på dit nye køkken, er der næsten uanede muligheder. Tag bare AUBO Scala, hvor du kan vælge mellem flere end 2000 farver til dit nye køkken. Måske er du mere til træ – eller det kan være det rustikke landkøkken, der står øverst på din ønskeliste. Tag bare for dig af retterne her i inspirationsfasen. Det er vigtigt, at du får indhentet så meget køkkeninspiration som mulig, inden du skal til at tage de endelige beslutninger. Husk på, at du skal danne makkerpar med dit nye køkken i mange år fremover, så masser af køkkeninspiration vil hjælpe dig til at finde ud af hvad du kan lide og ikke kan lide.

Find køkkeninspiration i AUBOs Plan A

 

Vi hjælper dig med at tage beslutninger

Kataloger og hjemmesider er en helt uvurderlig kilde til at indhente køkkeninspiration, når du skal vælge nyt køkken for de næste ti eller tyve år. Billeder fortæller mere end tusinde ord, og kan i den grad hjælpe dig med at finde ud af, præcis hvad du ønsker dig.

Hent din køkkeninspiration her på sitet, fra vores køkkenkatalog og fra boligblade m.m. Når du har indhentet alt den køkkeninspiration, som du skal bruge, og du føler dig godt klædt på til at bevæge dig videre i processen, så tag endelig fat i én af vores forhandlere. Her står de klar til at gribe alle dine idéer – få dem sorteret – og lave en plan for, hvad der kan arbejdes videre med. Kort og godt sørger de for at transformere alle dine idéer og køkkeninspiration om til en køkkenløsning, som er den perfekte for dig. Her er ingen standarddesigns – men et køkken, der designet ud fra dine egne input.

 

Læs her mere om:

 

 

Lad os tegne og regne for dig

AUBO har forhandlere i hele Danmark, så du skal ikke køre langt for at kigge indenfor. Som en gratis service tilbyder vi at både tegne og regne helt gratis og uforpligtende. Kig endelig ind – vi står klar til at hjælpe dig og vi har frisk kaffe på kanden.

Find din lokale AUBO forhandler

Find din køkkenstil

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os