SPAR dagens temperatur på hele dit nye køkken
Polar Hvid Køkken

Nyt Nordisk - tidløst & delikat

Et ordentligt køkken holder og holder – årti efter årti. Også stilmæssigt.

Polar Hvid modellen har ingen alder. Den er klassisk, nordisk og emmer af både mormorhygge, stilsikkerhed og sund snusfornuft. Fyldningslågerne står knap så markerede som i f.eks. Toscana-serien. Elegant men samtidig uprætentiøst og rustikt. Serien blev oprindeligt skabt til det norske marked. Men snart faldt også danskerne pladask for den.

Overfladerne har vi beklædt med rengøringsvenlig hvid, perlestruktureret folie, der har en dejlig overflade, og samtidig associerer friskhed. som var lågerne taget lige ud af køleskabet.

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Design dit nye køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os