AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Mente

Mente

Vi har vendt op og ned på fronternes udtryk

På overfladen ligner nyheden Mente et klassisk bad i lyst eg. Men tag lige et ekstra kig. Så vil du opdage, at årerne på de glatte træfronter som noget helt nyt er lodrette.

Lyst egetræ har i generationer talt til badkenderes hjerter med sit nordiske udtryk og den eksklusive fornemmelse af ægte håndværk. En kærlighed, der bliver endnu mere intens med nyheden Mente. Helt i tråd med den seneste trend inden for baddesign har vi nemlig drejet fronternes træstruktur 90 grader, så egens naturlige årer på skabslåger, skuffefronter og gavle bevæger sig lodret i stedet for vandret. Resultatet er ganske enkelt enestående.

Finere laves det ikke

Straks du træder ind i et Mente-badeværelse fra AUBO, vil du opleve den særlige atmosfære af træ. Nordisk. Hyggeligt. Varmt. Og ægte. Alt sammen fordi Mente er fremstillet med glat egefinér på alle overflader.

Med finér får du den fulde oplevelse af træets naturlige årestruktur. Til gengæld undgår du at betale den fulde pris for badfronter i massivtræ.

Forbliver smukt i årevis

Inden den lyse egefinér monteres på formstabile plader af genanvendte træspåner, påføres finerpladerne en klar matlak i højeste kvalitet. Dermed bevarer badfronterne deres naturlige glød og holder sig smukke i hele køkkenets lange levetid.

Som det naturprodukt egefinér er, vil fronterne med tiden ændre udtryk afhængigt af lysindfaldet. Du vil derfor opleve, at dit Mente-bad får endnu mere glød og nordisk charme. Både med årene og med årerne.

Altid “in mente” hos AUBO

Mente er det italienske ord for sind. Deraf udtrykket at have noget eller nogen ”in mente”. Der er da også en ganske særlig grund til, at vi har valgt netop det navn til den nye serie. Mente var nemlig den sidste serie, som vores stifter, Jens B. Bertelsen, arbejdede med, inden han alt for tidligt og ganske pludseligt gik bort i oktober 2021. Hos AUBO vil Jens altid være Mente – og in mente.

Oplev Mente hos din lokale forhandler

Besøg din lokale AUBO-forhandler og kom helt tæt på nyheden Mente. Vores konsulenter fortæller naturligvis gerne om fordelene ved finér, om den nemme rengøring og vedligeholdelse – og om den lodrette årestruktur på alle fronter.

 

Husk at vores billeder selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine mål og ønsker.

Find forhandler

Model MENTE

Denne model fås i én farve

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Mente-badet er i den viste opstilling designet uden greb for at fremhæve de rene fronter og lade den lodrette årestruktur komme til sin ret. Ønsker du i stedet at få dit Mente leveret med greb på lågerne og skuffefronterne, har du også her frit valg fra vores store udvalg af materialer og former.

Rengøring og vedligehold

Vigtig information om lakerede overflader:
Højkvalitets-lak opnår fuld stabilitet efter fuldstændig hærdning. Inden for de første 4 uger bør du derfor undgå, at de lakerede overflader kommer i kontakt med vand, alkohol eller materialer, der kan give ridser etc. I denne periode skal den lakerede overflade kun støves af med en blød, fnugfri klud. Gnid ikke på overfladen, da dette vil gøre en mat lak skinnende og desuden medføre, at den bliver statisk ladet, hvorved den tiltrækker endnu mere støv.

Efter omkring 4 uger kan almindelig overfladerengøring udføres:

1. Almindelig rengøring foretages med en ren klud opvredet i lunkent vand og tilsat lidt opvaskemiddel. Rengør altid i træårernes retning på finerede fronter.
2. Vask efter med rent vand med en ren, opvredet klud for at fjerne eventuelle rester af rengøringsmiddel og derved undgå dannelse af striber.
3. Tør altid overfladen efter med en almindelig blød, fnugfri bomuldsklud. Spildte væsker skal altid rengøres straks.
4. Ved lidt mere genstridige urenheder, kan glasrengøringsmiddel eller husholdningssprit anvendes. Test altid først rengøringsmidlerne på et mindre og ikke synligt område. Gentag herefter punkt 1-3.

Brug af organiske opløsningsmidler og vaskeskind kan danne striber, hvorfor dette generelt frarådes.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Mente

Jeg bruger både køkkenet til at eksperimentere, bage og lave mad, ligesom det i høj grad fungerer som mit foto- og filmstudie. Derfor var der både nogle æstetiske og nogle funktionelle overvejelser, som vi fik til at gå op i en højere enhed.

Læs mere

- Frederikke, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os