Få tilsendt gratis inspirationskataloger
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Unik

Unik

Man skal ikke skue badet på prisen

Som badkendere forstår vores kunder bedre end de fleste, at det ikke altid er prisen, der bestemmer det arkitektoniske udtryk. Tag nu bare UNIK-serien. Enkelhed. Rene linjer. Silkebløde
overflader. Og samtidig til en pris, der giver dig utrolig meget bad for pengene.

UNIK er det synlige bevis på, at det godt kan lade sig gøre at skabe et fedt badeværelse uden at bruge en mindre formue. Fronterne er beklædt med slidstærkt melamin, som samtidig tilfører fronterne et silkeblødt og tiltalende udtryk. Et udtryk, der ligner en million uden at koste det.

Skab et unikt udtryk

UNIK fås i 3 farvevarianter. Kombineret med den helt rigtige bordplade og de helt rigtige greb giver det frit spil for dine indretningsdrømme. Uanset hvilken slags bolig det skal forvandle til noget personligt. Noget unikt. Du kan vælge mellem vores store og alsidige udvalg af greb i forskellige materialer, farver, former og placeringer på fronten.

Find forhandler

Unik fås i 3 forskellige farver

Unik serien fås i hvid og to grå nuancer - Arktis grå (lys) og Onyx grå (mørk).

e-delete
Se materialer og tilbehør
Specifikationer

Unik fronten består af en 16 mm. MDF plade belagt med melamin, som er en hærdeplast, der ofte anvendes til køkkenudstyr. Ved at anvende melaminen på MDF øges overfladestyrken væsentlig. Melaminbelagte fronter har en glat og slidstærk overflade. Melaminfarven vil bevare farven over tid.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Unik

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Chat med os

Vi er online mandag - fredag kl. 08.00 - 14.30.

Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, som vi følger op på hurtigst muligt.