Få montering med i prisen i april
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Terna

Terna

Følelsen af snedkerbad

Med Terna får du træets eftertragtede glød og snedkerbadets fingertappede udtryk. Du får også større designfrihed — og mindre pris.

Træ har alle dage talt til badkendere med dets smukke årer og varme glød. Samtidig er der noget særligt ved de karakteristiske, fingertappede samlinger, som tilfører badet noget sofistikeret. En umiskendelig følelse af kvalitet og eksklusivt snedkerhåndværk, men også dyrt.

Ægte eg. Bare tyndere

Som den første køkken- og badproducent i Danmark har AUBO introduceret et prisvenligt alternativ til massive træskuffer med fingertappede samlinger. Serien hedder Terna og er kendetegnet ved, at skuffefronterne er beklædt med tyndtskåret finér af det fineste egetræ og derefter matlakeret.

De smukke fingertapninger på Terna-fronterne er skabt som et æstetisk snedkerudtryk ved at kombinere to forskellige udskæringer af egetræsfinér.

Smuk at se på. Nem at holde

Egetræsfinéren på Terna-fronterne er overfladebehandlet med en mat lak. Det er med til at understrege skuffefronternes eksklusive snedkerudtryk. Samtidig gør lakken det let at holde fronterne fri for fingeraftryk og snavs.

Et godt miks

Trenden går lige nu i retning af at mikse forskellige materialer og farver for at skabe nye, personlige udtryk. Du kan derfor roligt kombinere dine Terna-skuffer med en anden model fra AUBO.

På billedet er Terna mikset med Sense Varm Grå.

Stor designfrihed

En finérbeklædt spånplade giver præcis samme naturlige udtryk og individualitet som et tilsvarende produkt i massivtræ.

Konsulenterne hos din lokale AUBO-forhandler kan fortælle dig meget mere om de designmæssige muligheder med Terna.

Husk at vores billeder selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine mål og ønsker.

Find forhandler

Model TERNA

Denne model fås i én farve

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Terna-fronterne er fremstillet af spånplader beklædt med egetræsfinér på alle flader og med massive egetræskanter. På fronten er skabt et fingertappet udtryk i siderne ved at indlægge finérstykker i endetræs-finér. Terna-fronterne er til sidst overfladebehandlet med en mat lak.
Teknikken at skære og lægge finér sammen kaldes intarsia, og teknikken er anvendt til kunst og udsmykning lige siden renæssancen.

Bemærk:
AUBOs model TERNA er et unikt produkt, fremstillet med stor håndværksmæssig omhyggelighed af forskellige naturmaterialer.

Alle naturmaterialer er unikke, hvilket på model TERNA opleves som en vis variation i farver samt i placeringen af de indsatte finérbrikker.

Disse variationer skal ses som en naturlig del af TERNA produktet, og der kan på baggrund af dette ikke afgives reklamationer.

Rengøring og vedligehold

Vigtig info. vedr. lakerede overflader:
Høj-kvalitets lak opnår fuld stabilitet efter fuldstændig hærdning. Undgå derfor, indenfor de første 4 uger, kontakt med vand, alkohol eller materialer, der kan give ridser etc. I denne periode skal den lakerede overflade kun støves af med en blød, fnugfri klud. Gnid ikke på overfladen, dette vil gøre en mat lak skinnende og samtidig er lakken statisk ladet, hvilket tiltrækker endnu mere støv. Efter omkring 4 uger kan almindelig overfladerengøring udføres.

- Almindelig rengøring foretages med en ren klud, opvredet i lunkent vand og tilsat lidt opvaskemiddel.
- Vask efter med rent vand med en ren opvredet klud for at fjerne eventuelle rester af rengøringsmiddel og derved undgå dannelse af striber.
- Tør altid overfladen efter med en almindelig blød, fnugfri bomuldsklud. Spildte væsker skal altid rengøres straks.
- Ved lidt mere genstridige urenheder, kan evt glasrengøringsmiddel eller husholdningssprit anvendes. Test altid først rengøringsmidlerne på et mindre og ikke synligt område.
- Gentag herefter punkt 1-3.

Brug af organiske opløsningsmidler og vaskeskind kan danne striber, hvorfor dette generelt frarådes. Der skal altid rengøres i finérens fiberretning på finérede fronter.

Terna

Jeg bruger både køkkenet til at eksperimentere, bage og lave mad, ligesom det i høj grad fungerer som mit foto- og filmstudie. Derfor var der både nogle æstetiske og nogle funktionelle overvejelser, som vi fik til at gå op i en højere enhed.

Læs mere

- Frederikke, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os