Få tilsendt gratis inspirationskataloger
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Black Oak

Black Oak

Sort er stadig
det nye sort

Et sort badeværelse kræver mod. Derfor vælges Black Oak også først og fremmest af badkendere, der ved, hvordan sorte elementer syner mindre og iscenesætter badeværelset på en ganske særlig måde.

Med et udtryk, der oser af overskud, stil og elegance. Og som møder enhver indsigelse om fedtede fingre på sorte flader med et selvbevidst skuldertræk. Black Oak bringer kontrasterne ind i dit hjem. For ganske vist er fronterne udført i sortbejdset egefinér, men kombinerer du dem med Oak Line Black lamelfronter i massive træstave, kan du skabe et næsten magisk spil mellem lys og skygge.

Find forhandler

Black Oak fås i 1 forskellige farver

Denne model fås kun i én farve

e-delete
Se materialer og tilbehør
Specifikationer

Black Oak fronten består af en 18 mm spånplade, hvor begge sider er i sort bejdset egefinér, som er lakeret. Fronten har træstruktur med vandret årestruktur.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Black Oak

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Chat med os

Vi er online mandag - fredag kl. 08.00 - 14.30.

Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, som vi følger op på hurtigst muligt.