Få tilsendt gratis inspirationskataloger
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Oak Line

Oak Line

En massiv klassiker

Forbered dig på en helt ny kærlighed.

Oak Line er nemlig den slags badeværelse, du bare forelsker dig i. Ved første blik. Og ved første blide berøring. Du vil i øvrigt langt fra være den første. Med sit ikoniske udtryk formet af de karakteristiske lamelfronter med massive træstave har Oak Line forført kræsne badkendere gennem årtier. Mennesker med en urokkelig kærlighed til det nordiske, det naturlige og det ægte. Til det varme og organiske. Og til det arkitektonisk stramme og minimalistiske. Klassisk og stadig lige relevant.

 

Priseksempler på Oak Line

 

Oak Line serien repræsenterer de fineste traditioner inden for dansk køkken- og baddesign med de ikoniske lamelfronter skabt af massive træstave. Det sikrer, at dit nye bad holder på formerne i årevis og blot lader sig ælde med ynde, i takt med at lys og luft helt naturligt skaber en blid forandring af overfladerne over tid.

Find forhandler

Oak Line fås i 4 forskellige farver

Du kan opnå et moderne og naturligt køkken- og badudtryk når du vælger en af vores Oak Line fronter. Oak Line findes i fire forskellige farver.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Specifikationer

Oak Line fronten består af 18-19 mm massive stave i overfineret eg med integreret gribekant i listerne. Der er træstruktur med vandret åreretning. Bagsiden består af en 16 mm. sort bagplade. Fronterne er behandlet med matlak.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Oak Line

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Chat med os

Vi er online mandag - fredag kl. 08.00 - 14.30.

Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, som vi følger op på hurtigst muligt.