Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Oak Line

Oak Line

En massiv klassiker

Forbered dig på en helt ny kærlighed.

Oak Line er nemlig den slags badeværelse, du bare forelsker dig i. Ved første blik. Og ved første blide berøring. Du vil i øvrigt langt fra være den første. Med sit ikoniske udtryk formet af de karakteristiske lamelfronter med træstave har Oak Line forført kræsne badkendere gennem årtier. Mennesker med en urokkelig kærlighed til det nordiske, det naturlige og det ægte. Til det varme og organiske. Og til det arkitektonisk stramme og minimalistiske. Klassisk og stadig lige relevant.

Oak Line serien repræsenterer de fineste traditioner inden for dansk køkken- og baddesign med de ikoniske lamelfronter skabt af træstave. Det sikrer, at dit nye bad holder på formerne i årevis og blot lader sig ælde med ynde, i takt med at lys og luft helt naturligt skaber en blid forandring af overfladerne over tid.

Husk at vores billeder selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine mål og ønsker.

Se Trine Munkholms Oak Line Latte bad

Find forhandler

Model OAK LINE

Du kan opnå et moderne og naturligt køkken- og badudtryk når du vælger en af vores Oak Line fronter. Oak Line findes i fem forskellige farver.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Specifikationer

Oak Line fronten består af 18-19 mm stave i overfineret eg med integreret gribekant i listerne. Der er træstruktur med vandret åreretning. Bagsiden består af en 16 mm. sort bagplade. Fronterne er behandlet med matlak.

aubo oak line låge lameller
Rengøring og vedligehold

Vigtig info vedr. lakerede overflader:
Høj-kvalitets lak opnår fuld stabilitet efter fuldstændig hærdning. Undgå derfor, indenfor de første 4 uger kontakt med vand, alkohol eller materialer, der kan give ridser etc. I denne periode skal den lakerede overflade kun støves af med en blød fnugfri klud. Gnid ikke på overfladen, dette vil gøre en mat lak skinnende og samtidig er lakken statisk ladet, hvilket tiltrækker endnu mere støv. Efter omkring 4 uger kan almindelig overfladerengøring udføres.

- Almindelig rengøring foretages med en ren klud opvredet i lunkent vand og tilsat lidt opvaskemiddel.
- Vask efter med rent vand med en ren opvredet klud for at fjerne eventuelle rester af rengøringsmiddel og derved undgå dannelse af striber.
- Tør altid overfladen efter med en almindelig blød, fnugfri bomuldsklud. Spildte væsker skal altid rengøres straks.
- Ved lidt mere genstridige urenheder kan evt. glasrengøringsmiddel eller husholdningssprit anvendes. Test altid først rengøringsmidlerne på et mindre og ikke synligt område.
- Gentag herefter punkt 1-3.

Brug af organiske opløsningsmidler og vaskeskind kan danne striber, hvorfor dette generelt frarådes. Brug aldrig sæbespåner og brun sæbe på malede fronter. Der skal altid rengøres i finérens fiberretning på finérede fronter.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Oak Line

Jeg bruger både køkkenet til at eksperimentere, bage og lave mad, ligesom det i høj grad fungerer som mit foto- og filmstudie. Derfor var der både nogle æstetiske og nogle funktionelle overvejelser, som vi fik til at gå op i en højere enhed.

Læs mere

- Frederikke, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os