Få tilsendt gratis inspirationskataloger
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Venezia

Venezia

Kvalitet fra øverste hylde

Nogle serier har med årene opnået en popularitet og en status, der gør dem fortjent til at blive kaldt klassikere. Og så er der dem, der har indtaget en plads endnu højere oppe på  designhimmelen.

Sådan et badeværelse er Venezia. Med sine stramme linjer og en knivskarp symmetri har de nærmest majestætiske flader og de integrerede gribelister for længst gjort designet til en absolut bestseller hos nordiske badkendere. Et bad, der i hele sit udtryk indtager rummet og spreder en aura af orden, overskud og høj klasse.

Detaljer om Venezia

Det er de færreste baddesigns, der åbner for så mange kreative muligheder og vidt forskellige udtryk som Venezia. For selvom de integrerede gribelister er helt centrale for både designet og
funktionen, kan du stadig slippe dine baddrømme fri med et utal af forskellige overflader, farver, kontraster og kanter.

Find forhandler

Venezia fås i 38 forskellige farver

Venezia fås i fire forskellige typer: hvid folie, malet, hvid m/sort gribeliste og med gribeliste/kanter i træ med overflade i laminat/fenix. Hertil kommer muligheden for et væld af farver og på laminat/fenix overfladerne kan man vælge forskellige træsorter til gribeliste/kanter på fronterne. Kombinationsmulighederne er næsten uendelige.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Specifikationer

Venezia fronten består af en 22 mm spånplade, som enten mat-lakeres eller beklædes med folie eller laminat.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Venezia

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Chat med os

Vi er online mandag - fredag kl. 08.00 - 14.30.

Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, som vi følger op på hurtigst muligt.