Få tilsendt gratis inspirationskataloger
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Sense

Sense

Ikke til at sætte
en finger på

Vores Sense-serie har det med at stjæle opmærksomheden.

Ikke alene på grund af det eksklusive design og det moderne udtryk. Heller ikke kun fordi Sense fås i nogle pænt frække farver, der udstråler både stil og mod. Eller fordi de fløjlsbløde fronter er mere end svære at sætte en finger på takket være den særlige overfladebehandling. Måske er det i virkeligheden bare lidt af det hele, der har bragt Sense til tops på køkken- og  badkendernes bestsellerliste.

Sense er på kort tid blevet et af vores mest solgte modeller. Og det kan vi godt forstå. Adskillige af vores kunder er nemlig faldet pladask for den fløjlsbløde og supermatte overflade i malet melamin. En overflade, der ud over at give fronterne et helt igennem eksklusivt udtryk, også udmærker sig ved at spare dig for hele tiden at skulle tørre overfladerne af for fedtede fingre. Både fingeraftryk og snavs har nemlig svære vilkår på den gummiagtige belægning. Også prisen på Sense er svær at sætte en finger på. Med den her model får du nemlig høj kvalitet for pengene og farver, der holder år efter år.

Find forhandler

Sense fås i 8 forskellige farver

Du kan opnå et moderne og farverigt køkken- eller badudtryk ved at vælge en af vores 8 flotte Sense farver.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Specifikationer

Sense fronten består af 16 mm MDF plade, som er UV malet. UV malede melaminbelagte fronter har en glat slidstærk overflade, som er farvestabil og som desuden er modstandsdygtig overfor fingeraftryk.

aubo sense overflade
Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Sense

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Chat med os

Vi er online mandag - fredag kl. 08.00 - 14.30.

Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, som vi følger op på hurtigst muligt.