AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Sense

Sense

Fløjlsblødt design
i frække farver

Vores Sense-serie har det med at stjæle opmærksomheden.

Ikke alene på grund af det eksklusive design og det moderne udtryk. Heller ikke kun fordi de fløjlsbløde Sense fronter fås i nogle pænt frække farver, der udstråler både stil og mod. Måske er det i virkeligheden bare lidt af det hele, der har bragt Sense til tops på køkken- og  badkendernes bestsellerliste.

Sense er på kort tid blevet et af vores mest solgte modeller. Og det kan vi godt forstå. Adskillige af vores kunder er nemlig faldet pladask for den fløjlsbløde og supermatte overflade i lækkert overfladebehandlet melamin.

Prisen på Sense er svær at sætte en finger på. Med den her model får du nemlig høj kvalitet for pengene og farver, der holder år efter år.

Husk at vores billeder selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine mål og ønsker.

Find forhandler

Model SENSE

Du kan opnå et moderne og farverigt køkken- eller badudtryk ved at vælge en af vores 6 flotte Sense farver.

Bemærk at NCS-koder er vejledende. Farverne angivet kan derfor variere alt efter glans, fabrikant, overflade og lysindfald.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Specifikationer

Sense fronten består af 16 mm MDF plade, som er UV behandlet. UV behandlede melaminbelagte fronter har en glat slidstærk overflade, som er farvestabil.

Varianter

Sense fås også som vitrinefront.

Rengøring og vedligehold

- Almindelig rengøring foretages med en ren klud, opvredet i lunkent vand og tilsat lidt opvaskemiddel.
- Vask efter med rent vand med en ren opvredet klud, for at fjerne eventuelle rester af rengøringsmiddel og derved undgå dannelse af striber.
- Tør altid overfladen efter med en almindelig blød fnugfri bomuldsklud. Spildte væsker skal altid rengøres straks.
- Ved lidt mere genstridige urenheder kan evt. glasrengøringsmiddel eller husholdningssprit anvendes. Test altid først rengøringsmidlerne på et mindre og ikke synligt område.
- Gentag herefter punkt 1-3.

Brug af organiske opløsningsmidler og vaskeskind kan danne striber, hvorfor dette generelt frarådes.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Sense

Jeg bruger både køkkenet til at eksperimentere, bage og lave mad, ligesom det i høj grad fungerer som mit foto- og filmstudie. Derfor var der både nogle æstetiske og nogle funktionelle overvejelser, som vi fik til at gå op i en højere enhed.

Læs mere

- Frederikke, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os