Få montering med i prisen i april
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Napoli Essence

Napoli Essence

Ikke for de vægelsindede

Hvis du hører til de vægelsindede, skal du nok være en smule varsom med at kaste dig over Napoli Essence-serien. Her får du nemlig en sand festival af muligheder, når det kommer til farver på både fronter og kanter.

Napoli Essence fås i ikke færre end 15 flotte laminatfarver, der favner hele skalaen fra det frække og frembusende til de mere afdæmpede nuancer. Er du som en rigtig badkender klar til at slippe kreativiteten løs, kan du til gengæld glæde dig over et design og en kvalitet, der vil give dig uforfalsket glæde i årevis.
Begynder du at lege med de mange kombinationer i Napoli Essence-serien, vil du hurtigt opdage, at denne Napoli Essence er de uendelige muligheders bad. Og lidt af en udfordring for de vægelsindede.

Detaljer om Napoli Essence

De glatte Napoli Essence-fronter er på både for- og bagside beklædt med et højtrykslaminat, som med god grund er blevet et af de mest populære materialer til køkken og bad. Du får nemlig en utroligt robust overflade med et mat og eksklusivt udtryk. .

Husk at vores billeder selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine mål og ønsker.

Find forhandler

Model NAPOLI

Napoli Essence fås i ikke færre end 15 flotte laminatfarver, der favner hele skalaen fra det frække og frembusende til de mere afdæmpede nuancer.

Bemærk at NCS-koder er vejledende. Farverne angivet kan derfor variere alt efter glans, fabrikant, overflade og lysindfald.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Specifikationer

Napoli Essence-fronten består af en 17 mm spånplade med en forside i 0,8 mm højtrykslaminat. Laminat er meget slidstærkt og kræver ikke den helt store vedligeholdelse.

Varianter

Napoli Essence fås også som vitrinefront (gælder dog ikke Venezia Napoli).

AUBO Køkken og Bad Napoli Essence
Rengøring og vedligehold

- Almindelig rengøring foretages med en ren klud opvredet i lunkent vand og tilsat lidt opvaskemiddel.
- Vask efter med rent vand med en ren opvredet klud for at fjerne eventuelle rester af rengøringsmiddel og derved undgå dannelse af striber.
- Tør altid overfladen efter med en almindelig blød, fnugfri bomuldsklud. Spildte væsker skal altid rengøres straks.
- Ved lidt mere genstridige urenheder kan der avendes laminatrens eller øko Clean, som kan købes hos en AUBO forhandler. Instruktioner, blandingsforhold og sikkerhedsanvisninger følger med produktet. Test altid først rengøringsmidlerne på et mindre og ikke synligt område.
- Gentag herefter punkt 1-3.

Brug af organiske opløsningsmidler, sæbespåner, brun sæbe og vaskeskind kan danne striber, hvorfor dette frarådes.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Napoli Essence

Jeg bruger både køkkenet til at eksperimentere, bage og lave mad, ligesom det i høj grad fungerer som mit foto- og filmstudie. Derfor var der både nogle æstetiske og nogle funktionelle overvejelser, som vi fik til at gå op i en højere enhed.

Læs mere

- Frederikke, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os