Få tilsendt gratis inspirationskataloger
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Toscana

Toscana

Herskabelig Elegance

Det er nemt at lade sig henføre til den landlige idyl, når man befinder sig i et Toscana-badeværelse fra AUBO.

Karakteristisk med sine klassiske fyldningslåger, der ud over landlig romantik tilfører en snert af herskabelig elegance. Selvom model Toscana oprindeligt blev designet til den landlige stil, har danske køkken- og badkendere for længst taget den til sig i al slags byggeri, lige fra den herskabelige patriciervilla til det mest moderne og arkitektonisk stramme hjem.

Detaljer om Toscana

Fronterne er beklædt med en slidstærk folie, der ud over at holde på både form og farve i adskillige år tillige er helt problemfri at holde ren i det daglige.

Find forhandler

Toscana fås i 14 forskellige farver

Du kan opnå et mere modigt udtryk ved at vælge en af vores 14 trendfarver i stedet for standardfarven. Samtidig kan du tilføre præcis det touch af modernisme, du ønsker, ved at tænke alternativt i valget af bordplade og greb.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Specifikationer

Toscana fronten består af en 18 mm MDF plade med udfræsning, som er beklædt med folie. Fronter belagt med folie har en modstandsdygtig overflade og har ingen limfuger på forsiden.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Toscana

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Chat med os

Vi er online mandag - fredag kl. 08.00 - 14.30.

Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, som vi følger op på hurtigst muligt.