Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Napoli Harmony

Napoli Harmony

Holder til mere
end den låger

Vi overdriver ikke, når vi fortæller dig, at denne type har revolutioneret den samlede køkken- og badbranche.

Siden lanceringen af det specialbehandlede højtrykslaminat har badkendere i tusindvis nemlig kastet deres kærlighed på den unikke overflade. Af flere grunde. Dels tilfører laminatet fronterne et æstetisk smukt udtryk karakteriseret ved et fløjlsblødt look. Dels kan overfladen modstå selv hårdhændet behandling. Og dels giver specialbehandlingen overfladen en række funktionelle egenskaber, der gør livet i badeværelset en hel del nemmere – også for børnefamilier, hvor små pilfingre dagligt går på opdagelse på fronterne.

Napoli Harmony i flere designs

Den specialbehandlede overflade på højtrykslaminatet er på få år blevet det helt store hit blandt badkendere. Du får da også det bedste fra to verdener. Udseende og funktion.
Napoli Harmony fås som en glat låge med et helt enkelt designudtryk og samme farve på fronter og kant. Her kan du vælge mellem 7 flotte laminatfarver. Som alternativ til den indfarvede kant kan du vælge at få dine Napoli Harmony-låger med en massiv trækant i enten natur eg, valnød eller sort. I denne version har kanten en lille fas, så den fremstår mere tydelig.

Til den glatte lågetype kan du vælge mellem en lang række flotte greb i forskellige materialer og designs. Du kan også få lågerne som grebsfri. Napoli Harmony indgår desuden som en variant i vores populære Venezia-serie. Det både æstetiske og funktionelle omdrejningspunkt for denne serie er de elegante integrerede gribelister i fronternes fulde bredde.

Og da Napoli Harmony er såvel smudsafvisende som antibakteriel, kan man roligt sige, at design og funktionalitet her går hånd i hånd.

Husk at vores billeder selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine mål og ønsker.

Find forhandler

Model NAPOLI HARMONY

Du kan opnå et moderne og farverigt køkken- eller badudtryk ved at vælge en af vores 7 flotte Napoli Harmony farver.

Bemærk at NCS-koder er vejledende. Farverne angivet kan derfor variere alt efter glans, fabrikant, overflade og lysindfald.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Specifikationer

Napoli Harmony fronten er beklædt med højtrykslaminat, som har en super mat og ekstra stærk overflade. Det gør Napoli Harmony lågen til en bestseller hos børnefamilier, hvor hverken fedtede fingre eller faretruende genstande som gafler, mønter og varme kan true den supermatte overflade.

Varianter

Napoli Harmony fås også som vitrinefront (gælder dog ikke Venezia-varianten).

AUBO Køkken og Bad Napoli Harmony
Rengøring og vedligehold

- laminat med nanotech rengøres dagligt med en blød klud opvredet i lunkent vand tilsat opvaskemiddel.
- Herefter aftørres med en ren, tør klud.
- Ved grundig rengøring bruges Øko Clean og en melaminsvamp.
- Kommer der ridser i laminaten, kan et strygejern og fugtig køkkenrulle give overfladen hele sit matte udtryk tilbage.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Napoli Harmony

Jeg bruger både køkkenet til at eksperimentere, bage og lave mad, ligesom det i høj grad fungerer som mit foto- og filmstudie. Derfor var der både nogle æstetiske og nogle funktionelle overvejelser, som vi fik til at gå op i en højere enhed.

Læs mere

- Frederikke, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os