Få tilsendt gratis inspirationskataloger
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Napoli

Napoli

Ikke for de vægelsindede

Hvis du hører til de vægelsindede, skal du nok være en smule varsom med at kaste dig over Napoli-serien. Her får du nemlig en sand festival af muligheder, når det kommer til farver på både fronter og kanter.

Napoli fås i ikke færre end 14 flotte laminatfarver, der favner hele skalaen fra det frække og frembusende til de mere afdæmpede nuancer. Endvidere kan du vælge en af de to elegante højglansfarver. Er du som en rigtig badkender klar til at slippe kreativiteten løs, kan du til gengæld glæde dig over et design og en kvalitet, der vil give dig uforfalsket glæde i årevis.
Begynder du at lege med de mange kombinationer i Napoli-serien, vil du hurtigt opdage, at Napoli er de uendelige muligheders bad. Og lidt af en udfordring for de vægelsindede.

Detaljer om Napoli

De glatte Napoli-fronter er på både for- og bagside beklædt med et højtrykslaminat, som med god grund er blevet et af de mest populære materialer til køkken og bad. Du får nemlig en utroligt robust overflade med et mat og eksklusivt udtryk. Napoli fås i ikke færre end 14 flotte laminatfarver, der favner hele skalaen fra det frække og frembusende til de mere afdæmpede
nuancer. Endvidere kan du vælge en af de to elegante højglansfarver.

Find forhandler

Napoli fås i 16 forskellige farver

Napoli fås i ikke færre end 14 flotte laminatfarver, der favner hele skalaen fra det frække og frembusende til de mere afdæmpede nuancer. Endvidere kan du vælge en af de to elegante højglansfarver.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Specifikationer

Napolifronten består af en 17 mm spånplade med en forside i 0,8 mm højtrykslaminat. Laminat er meget slidstærkt og kræver ikke den helt store vedligeholdelse.

aubo napoli med og uden trækant
Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Napoli

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Chat med os

Vi er online mandag - fredag kl. 08.00 - 14.30.

Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, som vi følger op på hurtigst muligt.