Få tilsendt gratis inspirationskataloger
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Fenix

Fenix

Holder til mere
end den låger

Vi overdriver ikke, når vi fortæller dig, at Fenix har revolutioneret den samlede køkken- og badbranche.

Siden lanceringen af det specialbehandlede højtrykslaminat har badkendere i tusindvis nemlig kastet deres kærlighed på den unikke overflade. Af flere grunde. Dels tilfører Fenix-laminatet fronterne et æstetisk smukt udtryk karakteriseret ved et fløjlsblødt look. Dels kan Fenix-overfladen modstå selv hårdhændet behandling og kan i nogle tilfælde endda repareres, hvis den alligevel er ude på skrammer. Og dels giver specialbehandlingen overfladen en række funktionelle egenskaber, der gør livet i badeværelset en hel del nemmere – også for børnefamilier, hvor små pilfingre dagligt går på opdagelse på fronterne.

Fenix i flere designs

Den specialbehandlede overflade på Fenix-højtrykslaminatet er på få år blevet det helt store hit blandt badkendere. Du får da også det bedste fra to verdener. Udseende og funktion.
Fenix fås som en glat låge med et helt enkelt designudtryk og samme farve på fronter og kant. Her kan du vælge mellem 7 flotte laminatfarver. Som alternativ til den indfarvede kant kan du vælge at få dine Fenix-låger med en massiv trækant i enten hvidolieret eg, natur eg, valnød eller sort. I denne version har kanten en lille fas, så den fremstår mere tydelig.

Til den glatte lågetype kan du vælge mellem en lang række flotte greb i forskellige materialer og designs. Du kan også få lågerne som grebsfri. Fenix indgår desuden som en variant i vores populære Venezia-serie. Det både æstetiske og funktionelle omdrejningspunkt for denne serie er de elegante integrerede gribelister i fronternes fulde bredde.

Og da Fenix er såvel smudsafvisende som antibakteriel, kan man roligt sige, at design og funktionalitet her går hånd i hånd.

Find forhandler

Fenix fås i 7 forskellige farver

Du kan opnå et moderne og farverigt køkken- eller badudtryk ved at vælge en af vores 7 flotte Fenix farver.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Specifikationer

Fenix fronten er beklædt med Fenix højtrykslaminat, som har en super mat og ekstra stærk overflade. Det gør Fenix lågen til en bestseller hos børnefamilier, hvor hverken fedtede fingre eller faretruende genstande som gafler, mønter og varme kan true den supermatte overflade.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Fenix

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Chat med os

Vi er online mandag - fredag kl. 08.00 - 14.30.

Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, som vi følger op på hurtigst muligt.