Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

AUBO blev grundlagt i 1985 af Jens B. Bertelsen og hans hustru Grethe. Og selv om Jens gik alt for tidligt bort i oktober 2021, vil han til stadighed være det største træ i AUBO-skoven — og det menneske, der mere end nogen anden har skabt vores virksomhed og formet de værdier, vi er gjort af.

Jens var født og opvokset i det vestjyske. Og netop den baggrund var afgørende for, at han af enhver, der kendte ham, fik prædikatet ”ordentlig”. For Jens var livet nemlig ret enkelt. Man opfører sig ordentligt. Man holder, hvad man lover. Man gør sit bedste. Og man hjælper andre, når de har brug for det.

Det sidste betød, at Jens og Grethe med flere af deres tiltag gjorde AUBO til en socialt ansvarlig arbejdsplads — længe før det blev moderne at snakke om den slags. Det gjaldt f.eks., når de som det naturligste i verden oprettede flere lærepladser end krævet. Eller gav plads til nye medarbejdere, der bevægede sig i yderkanten af arbejdsmarkedet, eller var af anden herkomst end dansk. Jens kunne ganske enkelt godt lide mennesker. Ligesom de fleste mennesker holdt af Jens.

For Jens betød det at opføre sig ordentligt også at opføre sig bæredygtigt. At bruge sin sunde fornuft i alle livets aspekter. Det med at spare på strømmen, genbruge papkasser, sortere sit affald og i det hele taget tænke ud over sin egen næsetip, udsprang også af hans stærke personlighed og urokkelige værdier.

Når vi overhovedet her kan give en GRØN STATUS for AUBO, er det derfor i høj grad på grund af den både ydmyge, hjælpsomme og principfaste grundlægger, der siden den triste lørdag i oktober 2021 har manglet i vores skov.

Læs mindeord om AUBOs grundlægger Jens B. Bertelsen

Hans ånd og dedikation til de tre ord ”omhu, omtanke og omsorg” lever til gengæld stadig. I bedste velgående. Og i hvert eneste hjørne af virksomheden. Ligesom Grethe stadig indtager sit skrivebord i administrationen hver eneste morgen. Præcis som hun har gjort i snart fire årtier.

 

Få mere BÆREDYGTIG STATUS

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os