Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

At handle miljøbevidst, socialt ansvarligt og etisk korrekt som virksomhed er ikke ligesom at bygge et hus eller samle et køkken med en start og en slutning. I stedet handler det om at være i konstant bevægelse. Om hele tiden at hæve barren og sætte sig nye ambitiøse mål for virksomhedens omhu, omtanke og omsorg.

Hos AUBO har vi i skrivende stund en lang række nye tiltag under opsejling. Indsatser, vi arbejder målrettet på at kunne lancere over de kommende år. Og som du forhåbentlig vil kunne læse mere om i de kommende år.

Her får du et lille smugkig på nogle af dem:

 

#1

Plastik

Den PVC-folie, vi bruger på låge- og skuffefronter i dag, vil i den kommende tid blive udfaset og erstattet af mere miljøvenligt polyethylen (PET). Vi vil allerhelst erstatte PVC’en med genbrugs-PET. Det kræver dog, at plastindustrien får løst nogle af de tekniske udfordringer, der lige nu står i vejen for, at genbrugs-PET eksempelvis kan males.

 

#2

Breeam

I dag er 95 % af vores produkter BREEAM-dokumenteret. Det tal arbejder vi målrettet på at øge til 100%.

 

#3

MDF-plader

Mens det længe har været udbredt med genbrugsmaterialer i spånplader, er genanvendelse stadig i sin spæde opstart inden for de mere kompakte MDF-plader. Vi følger løbende udviklingen og indfaser langsomt MDF-plader med indhold af genbrugsmaterialer.

 

#4

Opvarmning

AUBOs bygninger i Aulum opvarmes i dag med naturgas. Det vil inden længe blive erstattet med el-drevne varmepumper. Samtidig sikrer vi, at varmepumperne drives af grøn strøm fra sol-, vind- eller vandkraft. Dermed vil det nuværende CO2-aftryk blive reduceret med 70%.

 

Få mere BÆREDYGTIG STATUS

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os