Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Vandhaner til køkkenet

Vandhanen er køkkenets omdrejningspunkt

Vaskepladsen i køkkenet er en af de vigtigste arbejdszoner, som man bruger igen og igen. Både under tilberedningen, hvor grøntsager skal skylles af og igen under afrydningen, hvor de værste rester gerne vaskes af servicet, inden det bliver sat i opvaskemaskinen.

Vandhanen er et uundværligt redskab, hvis funktionalitet vi er afhængige af hver eneste dag – og samtidig så skader det jo ikke, at vandhanen, der findes i et utal af modeller, kan være et smukt unikum af godt design, og et blændende midtpunkt i dit køkken.

Vandhaner i mange forskellige modeller

Hos AUBO finder du vandhaner til køkkenet i mange forskellige modeller og med forskellige funktioner. Selv om vandhanens primære egenskaber er at lave varmt og koldt vand, findes i dag også smarte Quooker udgaver, som laver kogende vand og vand med brus, og så er der selvfølgelig de praktiske modeller med udtræksslange.

I dag, hvor vandhaner til køkkenet fås både i stål, sort, messing m.m. er det oplagt at indregne vandhanen i køkkenets udtryk og design.

Tjek her de forskellige muligheder indenfor vandhaner til køkkenet

  • Vandhaner til køkkenet fra Cassøe
  • Vandhaner til køkkenet fra Quooker

Vil du høre mere om de modeller vi tilbyder indenfor køkkenvandhaner, samt se nærmere på de forskellige vandhaners designs og funktioner, så kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler.

Benyt vores Plan A guide

Læs mere om hvordan du vælger den perfekte vandhane og køkkenvask i vores Plan A guide.

Sådan vælger du køkkenarmatur
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os