Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Idéer til nyt køkken

Der ligger mange overvejelser bag et nyt køkken. Et nyt køkken er jo langt fra noget man skifter ud hvert år, og derfor skal det nye køkken også gerne være tæt på perfekt, når man endelig  investerer i en køkkenfornyelse.

Inspiration til dit nye køkken

Når du først har taget beslutningen om, at dit gamle køkken skal skiftes ud med noget nyt og tidssvarende, kommer det sikkert helt af sig selv, at du begynder at suge til dig af alt den inspiration, der tilbydes, når det netop handler om køkkenindretning. Og der er virkelig masser af inspiration at hente – både fra Internettet, boligblade og kataloger. Også i dit eget hjem kan du hente inspiration, positiv som negativ, – skriv ned hvad du er glad for, og hvad du absolut ikke kan lide. Gem også gerne billeder eller artikler fra boligblade. Alt hvad der visuelt kan hjælpe med at beskrive dine køkkendrømme, gør det nemlig endnu nemmere, når du i sidste ende skal lave opskriften på dit nye drømmekøkken.

Et rigtig godt værktøj til at holde styr på dine billeder, informationer og hjemmesidelinks er Pinterest, hvor du kan oprette opslagstavler, hvorpå du på en nem og overskuelig måde holder styr på dine idéer.

Idéer til nyt køkken

Når dine idéer begynder at tage form, skal de sammensættes, og tilpasses dig, dit hjem og dit budget. Her er det vigtigt at tænke realistisk, så idéerne til dit nye køkken rent faktisk bliver mulige at føre ud i livet, og ikke bare ender som uforløste drømme. Har du et lille køkkenrum, nytter det for eksempel ikke noget at drømme om et stort, fritstående køkken. Det samme gælder i forhold til dit budget. Har du et budget i den lave ende, så glem drømmen om bordpladebroløsninger i corian. Dine drømme skal kort og godt tilpasses virkeligheden, hvilket ikke er umuligt, men ofte blot kræver lidt finpudsning.

Bestil AUBOs katalog

Giv dine køkkenidéer til din lokale AUBO forhandler

Det er en rigtig god idé at tage dine køkkenidéer med ind til din lokale AUBO forhandler, som du finder her. Vores køkkenkonsulenter er specielt uddannede i at gøre køkkendrømme til virkelighed. De har gjort det mange gange før, og de har erfaring med køkkener i alle størrelser og til priser i både den lave og den høje ende.

Tag alle dine idéer med ind i køkkenbutikken, og få en god snak med køkkenkonsulenten omkring hvilke ønsker du har, og hvilke ønsker du prioriter højere end andre. Har du ikke selv mål med, tilbyder køkkenkonsulenten gerne at lave en opmåling af dit køkkenrum, så I har noget praktisk data at arbejde ud fra.

AUBO har et 3D tegneprogram, hvori dine køkkenmål bliver tastet ind, og herefter begynder køkkenkonsulenten så at tegne sig frem med udgangspunkt i dine ønsker, budget og de valg du har gjort dig i forhold til valg af låger, bordplade, greb etc. Det færdige resultat får du præsenteret på flotte 3D tegninger, som jo efterfølgende kan rettes til, hvis noget ikke er, som du synes, det skal være. Som noget nyt kan du også få lov til at benytte vores virtual reality værktøj, hvor du simpelthen tager dig en virtual gåtur i køkkenet. Denne funktion giver dig et utrolig realistisk billede af, hvordan køkkenet er indrettet, og hvordan de forskellige valgte farver og materialer spiller sammen.

Hvorfor lade AUBO realisere dine køkkenidéer?

Hvorfor det netop skal være AUBO Køkken & Bad, der skal have lov til at puste liv i dine køkkenidéer, er der mange grunde til. AUBO har eksisteret siden 1985, og har derfor indrettet og solgt tusindvis af køkkener til glæde for mange danske familier. AUBO leverer køkkener i høj kvalitet i alle prisklasser, og helt sikkert er det, at vi har et køkken, der passer lige til dig. Hos AUBO har vi mange gode samarbejdspartnere, så du også kan købe alt fra vaske, hvidevarer, Quooker den kogende vandhane og barstole hos os, og endda få det hele leveret hjem til dig med én og samme lastbil. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os