Livet med køkkenet

Et nyt køkken kan holde længe, hvis du passer og plejer det. Og giver det kærlighed løbende. For livet i køkkenet forandrer sig hele tiden. Du får børn, de flytter hjemmefra, der bliver tid til nye madlavningsprojekter, og vi kan blive ved. Det kræver sit køkken, men det kræver faktisk ikke så meget af dig at holde dit køkken ajour.

Her kan du blandt andet læse mere om, hvordan du opgraderer og vedligeholder dit køkken – og hvad du skal gøre, hvis der er noget, der går i stykker med tiden.

aubo køkken i hvidt med hjørneskab med karrusel
GUIDE

Fungerer dit køkken optimalt? Også et år efter?

Køkkenet er en arbejdsplads, der konstant er under forandring. Der skal være plads til nye madlavningsprojekter, mere køkkengrej og omorganisering af skuffer og skabe. Her får du vores guide til, hvordan du kan optimere og opgradere dit køkkenrum – og forlænge glæden ved dit nye køkken.

Gode råd
aubo oak line køkkenskuffe med bestikindsats i massivtræ
GUIDE

Sådan justerer du dit køkken

En køkkenlåge der hænger. Eller en skuffe der ikke kører helt som smurt. Når du har haft dit køkken et stykke tid, kan det godt være, at der er nogle køkkenelementer, der skal have lidt fintuning. Med vores guide kan du lære justere dit køkken selv – step by step.

Lær mere

aubo mente køkken i eg natur
Guide

Sådan rengør du dit køkken

Læs mere
aubo sembra køkken i mørk, røget eg med sort bordplade, armatur i messing og stor køkkenø
Artikel

Sådan gør du, hvis køkkenet går i stykker

Læs mere
GUIDE

Feedback er guld værd

Når du har fået dit nye køkken i hus, er du helt sikkert også blevet klogere på en masse ting. Hvad gik godt – og hvad gik måske ikke som forventet. Her spiller feedback en vigtig rolle. Både din køkkenkonsulent, din omgangskreds og folk, du måske ikke kender, kan få god brug af lige netop din erfaring med at købe køkken.

Læs mere
aubo butik køkkensælgere

Find din AUBO forhandler

Vælg mellem flere end 20 forhandlere fordelt i landet

Find forhandler