Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Dansk køkken

Det danske køkken har igennem årene forandret både stil og udseende. Væk er dagene hvor den travle husmoder befandt sig alene i det lille køkken. Køkkenet er vokset, og har integreret sig med øvrige opholdsrum, så det danske køkken i dag lige så meget er et socialt rum som et arbejdsrum.

Sikkerhed og jysk stabilitet

Det danske køkken kan købes hos AUBO Køkken & Bad. Vi ikke alene sælger danske køkkener, vi er også blandt de sidste køkkenudbydere på markedet, der stadig kan prale af at være 100% dansk ejet. Så er du på udkig efter et dansk køkken, kan vi hjælpe dig.

AUBO er et godt sted at arbejde

AUBO Køkken & Bad blev grundlagt i 1985 i vestjyske Aulum, hvor vi stadig holder til. AUBO er primært familieejet, og grundlæggeren Jens B. Bertelsen er stadig en aktiv del af virksomheden. Selv om AUBO en en relativ mindre virksomhed, er omdømmet stort.

Troværdighed vægtes højt, og så er der plads til forskellighed. Bl.a. derfor har AUBO også flexjobbere ansat, fordi vi simpelthen har overskuddet og lysten til at være noget for mennesker, som har det svært i livet.

AUBO tilbyder danske køkkener i mange variationer

Hos AUBO Køkken & Bad tilbyder vi mange forskellige køkkener. Er du til det minimalistiske hvide køkken – et landkøkken – eller et køkken, der stilmæssigt ligger lige midt imellem – så har AUBO et køkken til dig. Hos AUBO kan du vælge imellem masser af farver og materialer, så du kan få dit helt eget unikke, danske køkken.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de forskellige danske køkkenmodeller, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find AUBO forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os