Lige nu sparer du 25% på alle skabe, fronter og skuffer*
Læs mere
Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

U-køkken

Et u-køkken, også kendt som et hestesko-køkken, er en populær og funktionel løsning, der kombinerer stil med praktisk anvendelighed. Det er et alsidigt køkkendesign, som kan tilpasses forskellige rumstørrelser og designbehov. Her får du inspiration til, hvordan du kan skabe et flot og funktionelt u-køkken, uanset om du har masser af plads eller et mindre køkkenområde.

 

U-køkken med ø

En af de mest efterspurgte variationer af u-køkkenet er designet med en køkkenø. Øen fungerer som en naturlig forlængelse af køkkenområdet og skaber en central arbejdsstation, der gør det lettere at tilberede mad, underholde gæster og samtidig holde køkkenet organiseret. Med en køkkenø kan du få ekstra opbevaring, en rummelig arbejdsflade og en hyggelig spiseplads, der indbyder til samvær.

  • Fordele ved et u-køkken med ø:
    • Mulighed for ekstra opbevaring og bordplads
    • Fleksibilitet til at tilføje spiseplads eller barstole
    • Et stilfuldt samlingspunkt, der kan gøre køkkenet mere socialt

 

Lille u-formet Køkken

Selvom du har begrænset plads, kan et lille u-køkken stadig være en effektiv løsning. Den kompakte udformning skaber en strømlinet arbejdsstation, der giver mulighed for at placere køleskab, komfur og vask inden for en kort afstand. Det sikrer en effektiv arbejdsgang, hvor alt er let tilgængeligt.

  • Tips til det lille u-køkken:
    • Brug åbne hylder eller høje skabe for at maksimere opbevaringspladsen
    • Vælg lyse farver, som kan få rummet til at føles større
    • Overvej integrerede hvidevarer for et mere strømlinet look

 

Fordele ved u-køkken

U-køkkenets u-form gør det nemt at organisere køkkenets vigtigste funktioner i en logisk arbejdsgang, også kendt som ‘arbejdstrekanten’ – placeringen af vask, komfur og køleskab. Dette design gør det muligt at arbejde effektivt uden at skulle tage for mange skridt, og det er især ideelt for dem, der elsker at lave mad og gerne vil have alt lige ved hånden.

  • Høj funktionalitet: Nem adgang til alt det vigtigste
  • Maksimeret pladsudnyttelse: Flere skabs- og skuffemuligheder
  • Fleksibilitet i design: Kan tilpasses både store og små køkkener

U-køkkenet er en klassisk og funktionel løsning, der kan tilpasses ethvert køkkenbehov. Uanset om du drømmer om et rummeligt køkken med en ø eller et lille kompakt køkken, kan u-køkkenet give dig den fleksibilitet og funktionalitet, du leder efter.

 

Kig ind til en uforpligtende køkkensnak

Hos AUBO har vi forhandlere i hele landet. Tilsammen har vi indrettet tusindvis af køkkener, og vi vil så gerne hjælpe dig med din køkkendrøm også. Kig bare ind til os og lad os tegne og regne på dine køkkenidéer – det gør vi både gratis og helt uforpligtende. Vi byder på masser af køkkeninspiration, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

Book et møde

Find inspiration

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os