Corona opdatering: Vi holder ONLINE åbent og mødes også gerne HJEMME hos dig.
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Toscana

Toscana

HERSKABELIG ELEGANCE

Det er nemt at lade sig henføre til den landlige idyl, når man befinder sig i et Toscana-bryggers fra AUBO.

Karakteristisk med sine klassiske fyldningslåger, der ud over landlig romantik tilfører en snert af herskabelig elegance – selv når du skal ordne vasketøj. Selvom model Toscana oprindeligt blev designet til den landlige stil, har danske køkken- og badkendere for længst taget den til sig i al slags byggeri, lige fra den herskabelige patriciervilla til det mest moderne og arkitektonisk stramme hjem.

Find forhandler

Toscana fås i 14 forskellige farver

Du kan opnå et mere modigt køkken- og badudtryk ved at vælge en af vores 14 trendfarver i stedet for standardfarven. Samtidig kan du tilføre præcis det touch af modernisme, du ønsker, ved at tænke alternativt i valget af bordplade og greb.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Breeam

Vi er den første danske køkken- og badvirksomhed, som har fået vores sortiment BREEAM dokumenteret. BREEAM er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-køkken bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Toscana

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os