Få tilsendt gratis inspirationskataloger
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Siena

Siena

Cool klassiker
- med skøn overflade

Der er noget dragende over Siena. For selvom bryggerset med dets italiensk-inspirerede minimalisme måske ikke gør meget væsen af sig ved første øjekast, indbyder det alligevel til at blive både betragtet, beundret og berørt.

Når du forsigtigt lader en håndflade stryge hen over den bløde og soft-matte overflade, forstår du pludselig, at Siena er helt sig egen. Noget ganske særligt, lige meget hvilken bygge- og indretningsstil du vil have det til at passe ind i. Nyt, gammelt, klassisk, avantgarde, rustikt, romantisk. Alle låger er åbne. Så kom ind, og fortæl os, hvad Siena skal være hos dig.

Detaljer om Siena

Når nye kunder træder ind hos en af AUBOs forhandlere og lader blikket vandre rundt i butikken, ender de næsten alle sammen med at stoppe op ved Siena. ”Dét er flot, det der!” lyder en typisk replik. Og så skal de som regel lige hen og røre for at mærke, om den soft-matte overflade holder, hvad den lover. Og det gør den. Siena er nemlig lakeret med en polyerurethanlak, der giver overfladerne et helt Kinderæg af attraktive egenskaber. Foruden det soft-matte og helt igennem eksklusive udtryk er lakken nemlig både ekstremt slidstærk og særdeles rengøringsvenlig.

Siena fås i klassisk hvid eller mod merpris i en af AUBOs 14 flotte trendfarver, så du kan få dit nye bryggers med præcis det udtryk, du drømmer om.

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Find forhandler

Siena fås i 14 forskellige farver

Du kan opnå et mere modigt udtryk ved at vælge en af vores 14 trendfarver i stedet for standardfarven. Samtidig kan du tilføre præcis det touch af modernisme, du ønsker, ved at tænke alternativt i valget af bordplade og greb.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Siena fronten består af en 18 mm MDF plade, som er matmalet.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Siena

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Chat med os

Vi er online mandag - fredag kl. 08.00 - 14.30.

Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, som vi følger op på hurtigst muligt.