AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Billige køkkener hos Aubo: Udstillings­modeller til lave priser

Hos AUBO ønsker vi hele tiden at præsentere nye og spændende køkkenløsninger, og det kræver selvsagt, at der løbende bliver lavet udskiftninger i butikkerne. Derfor sælger vi løbende ud af både køkken, bad, bryggers, garderobe og hvidevarer, som kun har været brugt til udstilling/demo. Vores udstillingsmodeller sælges med store besparelser og sælges efter først til mølle-princippet. Nedenfor finder du alle vores aktuelle tilbud på køkkener, garderober og bryggers. Spar op til 50% i dag på udvalgte demo-modeller.

Find outletprodukter

Køkkener på tilbud: Samme kvalitet, bare billigere

Er du på jagt efter et godt tilbud på et nyt køkken? Så er du ikke alene. Køkkenet er for mange det vigtigste rum i boligen. For det er både her vi kokkerer med diverse potter og pander, men det er også her vi mødes med venner eller som familie og hører, hvordan dagen er gået. Mange siger, at vi tilbringer mest tid i soveværelset, men vi køkkenet kommer lige bagefter.

At investere i et nyt køkken er ikke bare noget man lige gør. Når man skal have et nyt køkken, skal man ofte træffe en række beslutninger. Dette kan blandt andet være vedrørende

Og sidst men ikke mindst, skal man også gøre sig nogle tanker om, hvor høj en pris man ønsker at betale.

Et nyt køkken kan hurtigt blive en dyt fornøjelse, og kan således let komme til at koste alt fra 30.000 kr. op til 300.000 kr.

Rigtig mange har derfor også et drømmekøkken i tankerne, som de muligvis ikke har råd til her og nu. Men bare rolig. Hos Aubo ønsker vi at alle skal have råd til et nyt og lækkert køkken, uanset størrelsen på deres pengepung.

Udover at vi har køkkener i alle prisklasser, så har vi også et stort udvalg af knaldgode tilbud på nye køkkener.

Her på siden har vi samlet vores nuværende udvalg af udstillingskøkkener, som kan købes til en rigtig god pris.

Alle disse køkkener her på siden har stået til skue i vores mange butikker landet over.

Du finder dog hverken ridser, oliepletter eller fedtede børnefingre på vores udstillingskøkkener.

De er således ikke blevet anvendt til hverken madlavning eller familiesamvær – udelukkende som blikfang i vores butikker. Med vores udstillingskøkkener får du altså den velkendte AUBO-kvalitet – bare meget billigere.

Spar 30-50% på vores køkkener

Da vi løbende opdaterer vores produkter her på siden, kan vi aldrig garantere, hvor meget du kan spare, da der er tale om et individuelt skøn for hvert køkken. I de fleste tilfælde kan du dog spare et sted imellem 30-50% sammenlignet med, hvis du skulle købet det samme køkken fra ny. Det er en besparelse som er til at tage og føle på.

Alle de penge du sparer her, kan du enten lægge til side, eller bruge på noget andet – for eksempel nye hvidevarer, et nyt bryggers eller måske et nyt badeværelse.

Vores udstillingskøkkener er populære, og derfor skal du være hurtig, hvis du vil spare rigtig mange penge på dit nye køkken. Vi kører med først til mølle-princippet.

Gå på opdagelse i oversigten her på siden og find lige det udstillingskøkken, der passer ind i dit hjem. Og skulle der mangle et skab eller to i det valgte køkken, så lover vi at supplere op til ekstra gode priser.

Få professionel hjælp af en af vores dygtige køkkenkonsulenter

Selvom vores priser kan være meget fristende, vil vi ikke anbefale dig at købe et nyt køkken uden at tænke det ordentligt igennem. Du kan derfor altid tage fat i en af vores dygtige køkkenkonsulenter, som nemt og hurtigt kan hjælpe jer med at lægge en plan for, hvordan jeres køkkendrøm som realiseres.

Vores konsulenter har mange års erfaring med rådgivning om valg af materialer, budgettering og meget mere. Du kan også gå på opdagelse blandt alle vores køkkener på denne side og eventuelt skrive dig op til vores nyhedsbrev.

På den måde kan du være sikker på at komme forrest i køen, når vi har nye gode tilbud.

Udstillingsbad, bryggers og garderobe

Det er ikke kun udstillingskøkkener, du finder til lave priser her i vores outlet-univers. Vi har også et stort udvalg af udstillingsbade, der præcis som vores køkkener har stået i vores butikker. I oversigten over udstillingsbade finder du løsninger i spændende designs, materialer og farver.

Og når du nu er i gang med at finde et billigt udstillingskøkken eller udstillingsbad, så kan du jo ligeså godt tag et kig på vores udstillingsgarderober og udstillingsbryggerser. Ja, du kan sågar spare mange penge på udstillingshvidevarer som køleskabe, ovne, emhætter og vaskemaskiner mm.

Find de udstillingsmodeller, der skal pryde dit hjem, kontakt derefter den pågældende AUBO-forhandler og afhent i butikken. Der er mange penge at spare!

 

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os