Topmoderne. Bundsolid. Og pæredansk.

Køkkenbordplader i kompaktlaminat

Kompaktlaminat har de samme egenskaber som traditionelle laminatbordplader. Kompaktlaminatbordplader består af sammenpresset papir med et beskyttelseslag øverst, men er til forskel fra traditionelle laminatbordplader uden spånpladekerne.

Kompaktlaminat er en elegant bordplade i et meget stærkt materiale. Kompaktlaminat leveres i flere tykkelser, hvoraf den tyndeste mulighed er 13 mm, hvilket passer godt til tidens trends, hvor bordpladerne bliver tyndere og mere stilrene. Kompaktlaminat er hygiejnisk og kræver ingen vedligeholdelse, men kan behandles med laminatpolish, som vil gøre den daglige rengøring nemmere. Kompaktlaminat kan monteres direkte ovenpå skabene, men kan også monteres med en understøtningsplade.

Prisniveau: 2 (ud af 5)

Rengøring: Brug rent, varmt vand på en opvredet klud.

AUBO tilbyder kompaktlaminat i følgende farver:

 Vil du høre mere om køkkenbordplader i kompaktlaminat og se de mange forskellige farvemuligheder, så kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler.

 

Montering af din Horn kompaktlaminatbordplade

Kig ind til din lokale AUBO forhandler

Kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler, hvor du kan finde inspiration og få rådgivning til, hvad der kan fungere godt i netop dit hjem.

 

Find AUBO forhandler

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os