Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkken alt inklusiv

Er du ude efter et køkken alt inklusiv, så kan AUBO Køkken & Bad hjælpe dig.

Stor erfaring med komplette køkkener med alt inklusiv

AUBO Køkken & Bad blev grundlagt tilbage i 1985, og siden vores opstart har vi solgt tusindvis af komplette køkkener med alt inklusiv til danske hjem.

Hos AUBO holder vi dig i hånden hele vejen igennem køkkenkøbet. Lige fra du kommer i butikken første gang, og til det sidste er leveret og monteret.

Køkken alt inklusiv i mange forskellige stilarter

Vores sortiment spænder vidt. Vi tilbyder køkkener i alverdens stilarter, og sikkert er det, at vi har et køkken med alt inklusiv, der passer lige til dig. Hvad enten du er til det minimalistiske hvide køkken eller det rustikke landkøkken, så har vi en løsning.

Bestil AUBOs katalog

Køb det hele hos AUBO

AUBO er ikke kun leverandør af køkkenelementer og bordplader. Vi har også et stort udvalg af hvidevarer, vaske, blandingsbatterier, vandhaner med kogende vand etc. Hele det komplette køkken med alt inklusiv kan du bestille hos AUBO, og til og med få det hele leveret med én lastbil.

Montering af dit køkken

AUBO hjælper dig også gerne med monteringen. Lad os holde styr på dit køkkenprojekt med alt inklusiv, og hjælpe med at booke de forskellige håndværkere ind, så du får et rigtig flot køkkenresultat. Et køkken skal kunne holde i mange år, og være til daglig glæde for alle i hjemmet, så det er vigtigt, at alt bliver lavet rigtigt.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de uanede muligheder, vi tilbyder, når det handler om køkkenløsninger med alt inklusiv, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Hos AUBO er vi specialister i all inclusive køkkener, og vi finder nemt en løsning, der passer lige til dig.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os