Montering er det halve køkken

Montering af dit nye køkken er en post i køkkenbudgettet, hvor du skal lade være med at spare – det kan nemlig blive dyrt. Der kan være stor forskel på, hvad arbejdet koster – og hvilken kvalitet det har. Her sætter vi fokus på montage som håndværk, og hvad du skal overveje, når dit drømmekøkken skal sættes op.

Uanset hvilken bolig, du bor i, så kræver det masser af fingersnilde og sans for godt håndværk at sætte et køkken op. Resultatet skal du se på i mange år, så det er vigtigt at gøre, hvad du kan for, at det hele står skarpt og lige.

Derfor er det også vigtigt at have en post i køkkenbudgettet, som omhandler montage. Der kan være stor forskel på prisen. Jo større køkkenet er, jo dyrere bliver det helt naturligt at montere – også for en køkkenmontør. Prisen for en montage vil altså altid afspejle den løsning, du skal have.

Køkkenmontøren som håndværker

Nogle køkkenvirksomheder reklamerer med, at du selv kan montere deres køkkenelementer, men de fleste køkkener er designet præcis til dit køkkenrum – med alle de specialløsninger, det indebærer. Og det kræver en uddannet køkkenmontør. Et smukt designerkøkken kan helt miste sin kvalitet og sit udtryk ved at blive monteret dårligt. Her handler kvalitet nemlig ikke kun om materialevalg, det handler også om godt udført håndværk.

montør monterer aubo køkken
montør monterer aubo køkken
montør monterer aubo køkken
montør monterer aubo køkken

Der kan være mange ønsker til specialbyggede løsninger, og ligeså mange udfordringer, når et nyt køkken skal sættes op. Med sin faglige uddannelse og erfaring i bagagen kan en professionel køkkenmontør få dit køkken til at glide smukt og naturligt ind i køkkenrummet. Når du bestiller et køkken hos AUBO, tilbyder vi at tage os af alt omkring montering. Vi bruger naturligvis kun vores egne uddannede køkkenmontører, der kender lige præcis vores produkter.

Du kan også vælge at få en tømrer til at sætte dit nye køkken op. Eller prøve kræfter med det selv. Uanset hvad du vælger, er det vigtigt, at du husker, at der forskel på at montere et køkken og bygge fx et haveskur. Et køkken er jo både et værksted og et møbel – det skal fungere og se smukt ud i mange år. Vores erfaring siger os, at mange reklamationer i køkkenbranchen skyldes dårlig eller decideret mangelfuld montering.