Få montering med i prisen i april
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Bianco

Bianco

Luftigt & intimt i feminin hvid højglans

At få opbevaring af beklædning til at gå op i højere enhed med tidens lyse luftige soveværelsestrends, kan være lidt af en udfordring.

Her reflekteres lyset fra oven, og spejleffekten i højglanslågerne får rummet til at syne større, samtidig med at skabsvæggen lægger afstand til alt det derude.
Lågerne fås også med glas og deraf forstærket spejleffekt.

Skydelåger er utrolig populære til soveværelset, idet pladsen udnyttes optimalt, når der ikke skal holdes kvadratmeter fri til at skulle åbne låger.

Hos AUBO produceres alle skydelåger efter individuelle mål, så du får præcis den løsning, du har behov for og ikke mindst plads til.

Prisen på AUBOs skydedøre er blandt markedets skarpeste – få syn for sagen hos din nærmeste forhandler.

 

Husk at vores billeder selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine mål og ønsker.

Find forhandler

AUBO skydedøre fås i 16 forskellige farver

Vi har udvalgt disse farver og materialer til dig i vores skydedørssortiment. De forskellige farver og materialer spænder vidt, så der er lidt for enhver smag, og samtidig er det muligt at mikse farverne, så du opnår et helt unikt look.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Bianco

Jeg bruger både køkkenet til at eksperimentere, bage og lave mad, ligesom det i høj grad fungerer som mit foto- og filmstudie. Derfor var der både nogle æstetiske og nogle funktionelle overvejelser, som vi fik til at gå op i en højere enhed.

Læs mere

- Frederikke, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os