Del betalingen op med finansiering fra Santander Consumer Bank
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

AUBO Næstved

Frihed til kreativitet

Et bredt sortiment, et prisstærkt produkt, en gennemgående familieånd og friheden til at være selvstændig og kreativ. Det var de overvejende grunde til, at Jacob Paulsen valgte at blive AUBO forhandler. 

For Jacob Paulsen var kombinationen af Næstved og AUBO ikke helt ukendt, da han besluttede sig for at blive AUBO forhandler. Hans onkel solgte netop AUBO køkkener fra afdelingen i H.O Birksted, og nu er den vestjyske køkkenproducent atter repræsenteret i det sydsjællandske – denne gang med en selvstændig forhandler der har Jacob Paulsen ved roret.

Jacob Paulsen har kun fået bekræftet sin positive forhåndsopfattelse af AUBO. Både sortimentet, men også selve forretningsforståelsen har været medvirkende til, at han uden at tøve valgte at blive AUBO forhandler.

”Der hersker en helt særlig familieånd hos AUBO. Måden man behandler både kunder og medarbejdere på, tiltaler mig enormt meget. Når man kombinerer det med et meget prisstærkt produkt og et kæmpe udvalg, så har man et super stærkt koncept. Konceptet er dog på ingen måde begrænsende. Som AUBO forhandler har man meget store muligheder for at udfolde sig kreativt, uden at der kommer en løftet pegefinger. Det sætter jeg stor pris på,” siger Jacob Paulsen.

Netop muligheden for at slippe kreativiteten løs er kommet til udtryk i den nye butik på Merkurvej 2D, der har fået alt, hvad den kan trække.

”Efter min mening har vi klart den flotteste og mest inspirerende køkkenbutik i Næstved. Det lyder måske lidt fint, når jeg siger det, men når man kommer ind i butikken, er jeg overbevist om, at kunderne spærrer øjnene op. Fantastisk flot indretning. Varmt og stemningsfyldt. Der er tænkt nøje over farverne, lyssætningen – ja alt. Kundernes reaktioner er meget positive. De synes, det ser ekstremt eksklusivt ud, men ikke desto mindre har vi altså bare hamrende gode priser. Vi kan lave køkkener med hvidevarepakker fra kr. 35.000,- og og op mod den halve million. Det betyder, at uanset  kundens ønsker, så har man som AUBO forhandler altid mulighed for at byde ind med en optimal løsning. Både til studielejligheden, parcelhuset, villaen, boligforeningen eller til større opgaver for entreprenører.”

 

AUBO får 5 stjerner på Trustpilot

Hvorfor bliver AUBO en succes i Næstved?

“Vi har en rigtig god beliggenhed. Vi ligger lige der, hvor det hele sker. Når folk kører ud fra Megacentret, kan de ikke undgå at få øje på os. Derudover er vi et rigtig stærkt og godt sammentømret hold med en stærk faglig baggrund og stor erfaring. Og så er der selvfølgelig selve måden, hvor man hos AUBO følger kunden med kompetent rådgivning og opfølgning fra den første idé, til det færdige køkken er monteret.

Til sidst er der selvfølgelig mig selv, der bare har krudt i røven. Jeg vil slå alle på alle parametre, og det tror jeg faktisk kan lade sig gøre sammen med AUBO og mit team, for der banker virkelig et hjerte bag alt, hvad vi gør.”


Indehaver Jacob Paulsen (th) sammen med sin hustru/kollega Jeanette Rohde Andersen

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os