Få montering med i prisen i april
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Udstillings­modeller til lave priser

Hos AUBO ønsker vi hele tiden at præsentere nye og spændende køkkenløsninger, og det kræver selvsagt, at der løbende bliver lavet udskiftninger i butikkerne. Derfor sælger vi løbende ud af både køkken, bad, bryggers, garderobe og hvidevarer, som kun har været brugt til udstilling/demo. Vores udstillingsmodeller sælges med store besparelser og sælges efter først til mølle-princippet.

Find outletprodukter

Udstillingskøkken – samme kvalitet, bare billigere

Er du på jagt efter et nyt køkken? Så skal du træffe vigtige beslutninger om blandt andet materialer, farver, størrelse og ikke mindst pris. Køkkenet er uden tvivl en dyr post, men det er samtidig også boligens vigtigste rum, da der både jongleres med potter og pander samt hygges og snakkes.

Har du et drømmekøkken i tankerne, men er det over dit budget? Så tag et ekstra kig på siden her. Vi har nemlig samlet et stort udvalg af udstillingskøkkener, som har stået til skue i vores mange butikker landet over.

Du finder hverken ridser, oliepletter eller fedtede børnefingre på vores udstillingskøkkener. De er således ikke blevet anvendt til madlavning eller familiesamvær – udelukkende som blikfang i vores butikker. Med vores udstillingskøkkener får du altså den velkendte AUBO-kvalitet – bare meget billigere.

Vores udstillingskøkkener er populære, og derfor skal du være hurtig, hvis du vil spare rigtig mange penge på dit nye køkken. Vi kører med først til mølle-princippet.

Gå på opdagelse i oversigten her på siden og find lige det udstillingskøkken, der passer ind i dit hjem. Og skulle der mangle et skab eller to i det valgte køkken, så lover vi at supplere op til ekstra gode priser.

 

Udstillingsbad, bryggers og garderobe

Det er ikke kun udstillingskøkkener, du finder til lave priser her i vores outlet-univers. Vi har også et stort udvalg af udstillingsbade, der præcis som vores køkkener har stået i vores butikker. I oversigten over udstillingsbade finder du løsninger i spændende designs, materialer og farver.

Og når du nu er i gang med at finde et billigt udstillingskøkken eller udstillingsbad, så kan du jo ligeså godt tag et kig på vores udstillingsgarderober og udstillingsbryggerser. Ja, du kan sågar spare mange penge på udstillingshvidevarer som køleskabe, ovne, emhætter og vaskemaskiner mm.

Find de udstillingsmodeller, der skal pryde dit hjem, kontakt derefter den pågældende AUBO-forhandler og afhent i butikken. Der er mange penge at spare!

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os