Lige nu sparer du 25% på alle skabe, fronter og skuffer*
Læs mere
Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Lyse køkkener

Mørke køkkener

Farverige køkkener

Naturlige køkkener

Indsamling af køkkeninspiration

Når du søger inspiration til dit nye drømmekøkken, er der mange veje at gå. Køkkenet er nemlig langt fra et standardmøbel, men i stedet et rum, som du modellerer med forskellige elementer som skuffer, skabe, bordplade, vask, armatur og hvidevarer valgt ud fra et bredt sortiment med stor variation i både størrelse, funktion og design.

Tilvalg og fravalg

Det kræver mange valg at skabe et nyt køkken, hvorfor din første opgave inden igangsætning er at indsamle køkkeninspiration. Start med at researche på forskellige køkkendesigns og sørg for en god bredde, så du aktivt kan lave både fravalg og tilvalg. Du skal elske dit køkken i mange år, så det er vigtigt, at køkkenet er valgt på solide overvejelser, inden I siger ja til hinanden.

Flotte køkkenbilleder

Da køkkenet er et visuelt produkt, giver det god mening at starte din indsamling af køkkeninspiration i billedform. Et godt værktøj til at holde styr på alle køkkenbillederne er Pinterest, hvor du hurtigt kan oprette en opslagstavle kun med køkkeninspiration. Gå gerne på jagt i både det lyse køkkenlook, det mørke, det farverige og det naturlige, og gem så de billeder, som du falder pladask for.

Dit personlige køkken-moodboard

Ud fra de inspirationsbilleder du gemmer, vil der opstå et moodboard, som du nu kan arbejde videre med. Tag det lille galleri med køkkeninspiration med til din nærmeste køkkenforhandler, som står klar til at gribe dig og dine ønsker. Her får du rådgivning om de forskellige materialer og hjælp til at tegne og regne på det endelige køkken. Du kan også på AUBOs køkkendesigner lege med forskellige farver og overflader, så du kan se, hvordan de forskellige materialer spiller bedst sammen.

Vi står klar til at hjælpe

Fra køkkeninspiration til færdigt køkken er en vigtig proces, hvor dine ønsker defineres og føres ud i livet, så du ender op med et færdigt drømmekøkken, som du kan danne fast makkerpar med i mange år fremover. Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig i mål med projektet.

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os