Corona opdatering: AUBO Køkken & Bad holder butikkerne åbne – og leverer stadig varer ud til aftalt tid

Robotstøvsuger med garage i din sokkel

En robotstøvsuger er intet mindre end et mirakel. En lille arbejdshest der slider for dig, mens du selv kan få ro til andre af livets gøremål. Problemet er dog at finde den helt rigtige plads til robotstøvsugeren, så du ikke skal gå og falde over den – eller for den sags skyld kigge på den.

Unik løsning fra AUBO

AUBO har udviklet en helt unik løsning til din robotstøvsuger, så den er gemt godt af vejen, og endda selv kan komme ud af sit skjul. En omvendt “Tip-On” (push-open) løsning i din køkkensokkel gør, at du kan lukke af for din robotstøvsuger, og kun nyde dens selskab, når den kommer ud af sit skjul for at støvsuge.

Overvejer du nyt køkken, hvori du gerne vil have integreret en garageløsning til din robotstøvsuger, så kig ind til nærmeste AUBO forhandler, som gerne hjælper og rådgiver dig.

 

Vi gør opmærksom på at AUBO kun sælger denne garageløsning i forbindelse med salg af nyt køkken og altså ikke til eksisterende køkkener, da selve monteringen i eksisterende køkkener vil blive alt for omkostningstungt.

 

Kig ind til nærmeste forhandler

Kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler, hvor du kan finde inspiration og få rådgivning til, hvad der kan fungere godt i netop dit hjem.

 

Find AUBO forhandler

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os