Corona opdatering: AUBO Køkken & Bad holder butikkerne åbne – og leverer stadig varer ud til aftalt tid

Hvidevarer til køkkenet

Dit nye køkken går hånd i hånd med funktionelle hvidevarer, som AUBO tilbyder fra anerkendte leverandører i alverdens designs og overflader.

Intet køkken uden hvidevarer

Der er millioner af muligheder, når der skal handles nyt køkken. Låger, greb, bordplader og ikke mindst hvidevarerne, der i dag ikke kun er funktionelt uundværlige i dit køkken, men i aller højeste grad også er med til at sætte det designmæssige prikken over iét.

Hvidevarer kan fås i alle prislejer, lige fra basisudgaven til det ekstravagante midtpunkt i køkkenet. Flere hvidevarer har dobbeltfunktioner, som f.eks. kogepladen her fra EICO med indbygget emhætte.

 

Gode leverandører af hvidevarer

Da mange hvidevarer i dag bygges ind i køkkenskabene/købes til montering af integrerede låger, er det vigtigt, at du får råd og vejledning af din AUBO køkkenkonsulent, så du er sikker på, at køkken og hvidevarer spiller godt sammen.

AUBO har samarbejdsaftaler med omhyggeligt udvalgte leverandører af hvidevarer. Her kan vi stå inde for kvaliteten, og samtidig er priserne fornuftige.

Hos AUBO tilbyder vi hvidevarer fra:


Vil du høre mere om de muligheder, vi tilbyder indenfor hvidevarer, samt se nærmere på de forskellige designs og funktioner, så kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler.

 

Find AUBO forhandler

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os