Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hvidevarer til køkkenet

Dit nye køkken går hånd i hånd med funktionelle hvidevarer, som AUBO tilbyder i alverdens designs og overflader fra forskellige anerkendte leverandører.

Intet køkken uden hvidevarer

Der er millioner af muligheder, når der skal handles nyt køkken. Fronter, greb, bordplader og ikke mindst hvidevarerne, der i dag ikke kun er funktionelt uundværlige i dit køkken, men i aller højeste grad også er med til at sætte det designmæssige prikken over iét.

Hvidevarer kan fås i alle prislejer, lige fra basisudgaven til det ekstravagante midtpunkt i køkkenet. Flere hvidevarer har dobbeltfunktioner, som f.eks. kogepladen her fra EICO med indbygget emhætte.

 

Gode leverandører af hvidevarer

Da mange hvidevarer i dag bygges ind i køkkenskabene/købes til montering af integrerede fronter, er det vigtigt, at du får råd og vejledning af din AUBO køkkenkonsulent, så du er sikker på, at køkken og hvidevarer spiller godt sammen.

AUBO har samarbejdsaftaler med omhyggeligt udvalgte leverandører af hvidevarer. Her kan vi stå inde for kvaliteten, og samtidig er priserne fornuftige.

Hos AUBO tilbyder vi hvidevarer fra:


Vil du høre mere om de muligheder, vi tilbyder indenfor hvidevarer, samt se nærmere på de forskellige designs og funktioner, så kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler.

 

Find AUBO forhandler
Video

Velkommen indenfor hos Ørjan Johannessen

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os