Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Lene Moen @villagrannes

Lene Moen Grannes, interiørarkitekt og arkitekt, bor i en nybygget, moderne villa i norske Stavanger sammen med sin mand Lars og børnene Lune, Alf Liam og Leo. Familien har valgt køkkenmodellen Sense i en sort udgave. Køkkenet er købt hos norske Montér Forus.

Jeg elsker at køkkenet er både lækkert at se på – og så er det også både praktisk og funktionelt – faktisk er de sorte Sense fronter overraskende nemme at holde rene. Køkkenet er stort og meget overskueligt, og samtidig er arbejdstrekanten tænkt ind i indretningen, så det er nemt at arbejde i køkkenet. På varme dage kan begge skydedøre i rummet åbnes op, så pladsen udenfor også bliver en del af køkkenrummet.

Vi har desuden valgt at placere en skuffe under opvaskemaskinen for dermed at hæve den fra gulvet. Ligeledes har vi valgt mange skuffer, en kogeplade med integreret emhætte, integreret fryseskab samt stikkontakter i selve kogeøen.

Kogeøen er godt placeret. Man har en god oversigt, når man står her og laver mad, og det er nemt at være social med gæster under madlavningen.

Mellem stue og køkken har vi lavet en skillevæg med pejs, som dermed kan ses fra begge rum. Som yderligere zoneinddeling har vi desuden lavet 30 cm niveauforskel mellem stue og køkken.

Sense køkkenet fra AUBO er blevet vores drømmekøkken.

 

Flere kundehistorier

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os