Få montering med i prisen i april
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Ida Elisabeth Walker @villa.walker

På en ø lige uden for Stavanger, Norge bor Ida i et hus fra 1947 sammen med sin mand Rudi, deres tre sønner, Oliver + tvillingerne Edvin og Victor samt hunden Albert. Det store, åbne og tidløse køkken er i model Skagerak i farven Cashmere Grey med messingdetaljer og poleret bordplade i Silestone.

Jeg elsker den landlige og tidløse stil med varme toner og messingdetaljer – det står helt i stil med resten af huset. Jeg elsker også, at det er så åbent og stort, men samtidig ikke føles «tungt». Først og fremmest var det vigtigt for os, at køkkenet var praktisk. Vores 2-årige elsker at være med i køkkenet, og det er der rig mulighed for.

Vi er glade for at have gæster – især nu, hvor vi har et køkken, hvori det er nemt at underholde. Man kan lave mad, samtidig med man er en del af samtalen og også følger med i, hvad børnene laver. For os er køkken-alrummet det rum, som vi opholder os mest i , og jeg har til og med min sykrog i et hjørne af køkkenet.

Det bedste jeg ved er, når der er liv rundt om køkkenbordet, som når vores 2-årige finder perler eller Play Dough frem og spreder ud over køkkenbordet – eller når vi har venner og familie på besøg. Vi har virkelig fået det køkken, som vi altid har drømt om.

Det viste køkken er købt hos norske Montér Minde.

 

Flere kundehistorier

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os