Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkengreb

Hvad smykker er for kvinder, er greb for et køkken. Selv om køkkengreb selvfølgelig først og fremmest har en funktionel opgave at løse for køkkenets brugere, så er et køkkengreb så meget mere end blot god funktion. Køkkengreb, som jo findes i et utal af forskellige stilarter og designs, er i den grad med til at sætte prikken over iét og tilføre det ekstra lille twist, som får køkkenet til at emme af lækker design og personlighed.

Hos AUBO tilbyder vi en bred vifte af forskellige køkkengreb. Greb, som repræsenterer forskellige stilarter, alt efter om det er til det hyggelige mormorkøkken eller det mere stilrene look. Vi har køkkengreb i flere længder, og samtidig har vi et fint udvalg af knopgreb.

Hvordan skal du placere dine køkkengreb?

Der er flere muligheder, når det kommer til placeringen af dine køkkengreb. Nogle ønsker en traditionel lodret placering, mens andre bedre kan lide, at grebene sidder vandret. Uanset om de vender på den ene eller den anden måde, så skal du dog prioritere, at grebene er nemme at få fat i og omkring, så du har let ved at åbne de forskellige låger og skuffer.

Vil du gerne lave en forandring i køkkenet, som rent investeringsmæssigt ligger i den lave ende, kan det faktisk give ret meget blot at skifte grebene. Det kan være et effektivt ansigtsløft til dit køkken blot at få monteret nye køkkengreb. Du skal dog være opmærksom på, at de nye greb skal have samme afstand mellem skruehullerne, som de gamle, så du ikke skal til at lave flere huller i dine låger, eller alternativt være nødsaget til at skifte lågerne ud også. Hos AUBO står vi gerne til rådighed med hjælp og rådgivning, så tag endelig blot fat i os.

 

Ønsker du et ensartet eller differentieret look i hjemmet?

Med AUBO kan du skabe en ensartet stil i hele hjemmet. Vores låger leveres i mål, så de passer til både dit køkken, bad, bryggers og garderobe. Det samme gælder selvfølgelig for grebene. Så vil du gerne have ro omkring designet i form af ensartethed, kan du med succes benytte dig af den samme type greb i hele huset.

Det modsatte scenarie er selvfølgelig også en mulighed, hvor du differentierer designet i de forskellige rum, så der kommer mere liv og larm i designet. Her kan vælges flere typer greb, så hvert rum får sit eget personlige look. Måske børneværelserne skal have knopgreb, som er nemme at gribe om for små børnefingre, hvorimod soveværelset skal have greb med et romantisk twist, og bryggerset skal være stilrent og uden dikkedarer.

AUBOs sortiment af greb

En mulighed, mange benytter sig af, er et mix af forskellige greb – for eksempel i køkkenet. Her ønsker mange knopgreb på skufferne, hvorimod alle skabene får monteret lange greb. Det giver et gennemtænkt look, som emmer af, at der er tænkt på alle detaljer i designet og indretningen. Faktisk kan det være rigtig spændende at arbejde med disse små detaljer i køkkenet, da man på denne måde ender med følelsen af, at have skabt noget helt unikt og personligt.

Bestil AUBOs katalog

AUBOs køkkengreb lever op til Breeam miljøcertificering

Størstedelen af AUBO sortiment af køkkengreb lever op til miljøcertificeringen ”Breeams” kriterier. Breeam er verdens ældste og Europas mest udbredte miljøkoncept omkring indeklima og bæredygtighed. Hos AUBO koster det ikke ekstra at købe produkter, der lever op til Breeams kriterier. Tværtimod er AUBOs hensyntagen til miljøet blot én af de mange fordele du får, når du handler med os.

Breeam Miljøcertificering

Hos AUBO står vi klar til at hjælpe dig

Hos AUBO står vi klar til at hjælpe dig, uanset om du drømmer om et helt nyt inventar til dit hjem i form af køkken, bad, bryggers og garderobe, eller du blot ønsker en lettere ansigtsløftning i form af nye låger eller blot nye greb. Intet er for stort, og intet er for småt, bare kontakt os, og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning for netop dit hjem.

Du er velkommen til at kigge forbi én af vores mange forhandlere. Alternativt kan du booke et møde på forhånd, så du er sikker på, at der er afsat god til dig, når du kommer. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud, så du kan se, hvad dine ønsker koster, før du siger ja til noget. Bare tag fat i os, og så finder vi en løsning sammen.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os