Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Indretning af køkkenskuffer

Selv om køkkenskuffer langt fra er nogen ny opfindelse, så har de fået en renæssance siden årtusindeskiftet, hvor skufferne er blevet genopfundet i diverse størrelser og med nye muligheder for lækker indretning og tilbehør.

Et køkken med køkkenskuffer

Hvorfor køkkenskufferne har vundet de danske hjerter, er ikke så svært at regne ud. Tværtimod. Køkkenskuffer gør det enkelt at finde frem til alt ens habengut, idet du hiver hele skuffens indhold ud, så der er hurtig overblik over glas, skåle, gryder og piskeris, modsat i skabet, hvor noget altid forputter sig bagerst, så man er tvunget ned på alle fire, for at finde frem til indholdet.

Køkkenskuffer findes i alverdens bredder, og hos AUBO tilbyder vi køkkenskuffer helt op i bredde 100 cm. Samtidig kan man tilkøbe gummimåtter med skridsikker overflade til skufferne, så man uden bekymring kan lade gamle tante Odas arvestykker høre hjemme i køkkenskuffen, uden at være nervøs for, at det hele vælter omkring, når skuffen åbnes og lukkes.

AUBOs køkkenskuffer er system BLUM tandem med silvergrå, pulverlakerede sider og bagstykker, og så er de designet for hele 30 kilos belastning, og har originalt skjult selvindtræk og lukkedæmper.

Pæne skuffelinjer

Et køkken indrettet med køkkenskuffer kan fremstå utrolig stilrent. Skuffelinjerne kan være en fryd for øjet, og fra AUBO er det ganske gennemtænkt, at skuffelinjer flugter pænt, selv om skufferne varierer i størrelsen og ofte også kombineres med skabe. Et nyt køkken skal jo være funktionelt, men også se pænt ud, så du kan leve med og i det de næste mange år.

Bestil AUBOs katalog

Indretning af dine køkkenskuffer?

Der findes alverdens tilbehør til dine køkkenskuffer, som kan hjælpe dig med at holde orden, så alt dit opbevaring ikke bare står hulter til bulter i skuffen. For eksempel tilbyder vi rumdelere til de høje kolonialskuffer, så du får mulighed for at skabe opdelinger i skuffen, og kan adskille pastaen fra bearnaisesaucen. Bestikindsatse fås også i forskellige kvaliteter lige fra den billigere udgave i plast til de dyrere modeller i stål og træ.

Vil du gerne slippe for at skulle slås med alu- og filmruller, så har vi funktionelle dispensere, der let håndterer disse – igen perfekt tilpasset køkkenskuffen. Også tallerkenholdere, knivholdere og krydderistativer kan tilkøbes, så dine køkkenskuffer bliver perfekt indrettet, hvilket kun gør din hverdag nemmere.

Til vaskesektionen tilbyder vi skuffemoduler, hvor der er afsat plads til selve vasken, og hvor det samtidig er muligt at benytte skraldespande. En sidste ting, der er værd at nævnte er den funktionelle ”Space Corner” – også kaldet hjørneskuffe, som passer perfekt ind i hjørnet, så du også udnytter hjørnepladsen på bedst mulig vis.

At indrette sig med skuffer er altså ingen hindring for gode arbejdsgange og god ergonomi. Hos AUBO har vi skuffeløsninger, som hjælper dig med optimal indretning.

Eksempler på skuffeindretning

Kig ind hos din lokale AUBO forhandler og bliv inspireret

Vil du gerne se nærmere på de forskellige skuffeløsninger fra AUBO, så kig endelig ind til din nærmeste AUBO forhandler. Vi har masser af inspiration i udstillingen, så du både kan se de enkelte skuffers kvalitet og kigge på det lære indretningstilbehør.

AUBO har eksisteret siden 1985, og har masser af erfaring i at indrette køkkener. Vi har solgt tusindvis af køkkener, og helt sikkert er det, at vi også har et køkken, der passer perfekt til dig, dine ønsker og behov. Hvad enten du er på udkig efter et helt nyt køkken eller blot ny indretning til dine køkkenskuffer, så står vi klar til at hjælpe dig med en løsning.

Kigger du på et helt nyt køkken, tilbyder vi ganske gratis og uforpligtende, at lave et indretningsforslag til dig, som du får præsenteret på flotte 3D tegninger. Med hjælp fra vores virtual reality værktøj kan du også tage en virtual gåtur i dit nye køkken, så du kan se om indretning og farvesammensætning er lavet optimal, før du endeligt bestiller dit nye køkken.

Vi anbefaler, at du booker et møde her, inden du møder op i butikken første gang, da vi så vil sætte god tid af til dig i kalenderen. Vi glæder os til at byde dig indenfor i butikken, og vise dig hvilke løsninger vi kan tilbyde.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os