AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Velkommen hos

AUBO Køkken i Aulum v/Herning

Du finder dit nye køkken hos AUBO i Aulum tæt på Herning

Har du planer om at investere i nyt køkken? Eller dagdrømmer du blot i det små om bedre funktionalitet og smukke, moderne linjer? Og går du måske rundt og drømmer om dit nye køkken i Hernings gader? Så er AUBO Køkken & Bad i Aulum tæt på Herning der, hvor du kan gøre drømme til virkelighed. AUBO Køkken & Bad i Aulum v/Herning er AUBOs største danske forhandler med hele 1.200 m2 showroom indenfor køkken, bad, bryggers og garderobe. Uanset om du allerede har planlagt hele dit køkken i tankerne eller blot er begyndt at snuse til de første idéer, så kan vores dygtige team i AUBO Aulum hjælpe med inspiration, råd og vejledning.

Vi ved om nogen, hvor vigtigt køkkenet er. Et køkken skal ikke blot være funktionelt, rummeligt og velfungerende. Det skal også være smukt, passe til hjemmets designtråd og have lige præcis den indretning, der gør hverdagen nemmest muligt. Og det kræver sit køkken. Et køkken skal danne den helt perfekte ramme om din hverdag. Drømmer du om at indtage morgenkaffen i rolige, lyse nuancer? I et fristed, hvor der er tid til at starte dagen i fordybelse eller over morgenavisen? Eller er dit køkken i stedet et samlingssted for hele familiens travle morgen og skal kunne modstå fedtede børnefingre, spildt havregryn og fuld fart? Hos AUBO Køkken i Aulum ved Herning finder du uanede muligheder for at sammensætte det køkken, der passer perfekt til dit liv. Vores konsulenter overlader intet til tilfældighederne, men sikrer, at der er tænkt på alle detaljer, så du blot kan lade drømme og idéer flyde frit.

Kig endelig ind til os – vi glæder os til at tage imod dig.

 

Book et møde
i butikken

Du finder os her

Vævervej 12

DK-7490, Aulum

Kontakt os

T: 96 10 16 10

M: aulum@aubokc.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag

10.00 - 17.30

Lørdag

10.00 - 13.00

Eller efter aftale

Vores medarbejdere

aubo aulum butik indehaver morten pedersen

Morten Pedersen

Indehaver

aubo aulum butik sælger lars

Lars Bak

Butikschef

aubo aulum butik sælger peer

Peer Ø. Kristensen

Salg & indretning

aubo aulum butik sælger tina

Tina L. Poulsgaard

Salg & indretning

aubo aulum butik sælger jens

Jens Sørensen

Salg & indretning

aubo aulum butik sælger lise

Lise Sloth Pedersen

Salgssupport

aubo aulum butik sælger ole

Ole Roland Overgaard

Freelance, Salg & Indretning

Video

3D virtuel rundtur i butikken

Gratis Service

Vi tilbyder en række services uden beregning, så du kan få den bedste løsning muligt.

Så hos os er der ikke langt fra tanke til handling, det er bare at tage kontakt.

01

Gratis opmåling (eller kontrolopmåling af dine egne mål)

02

Udarbejdning af 3D farvetegninger/fremvisning i virtual reality

03

Kreativt indretningsforslag

04

Konkurrencedygtige priser

AUBO er din køkkenforhandler tæt på Herning

At vælge nyt køkken er en omfattende proces, hvor mange spørgsmål vil dukke op og mange beslutninger skal tages. For de fleste er drømmekøkkenet en større investering, og derfor er det også vigtigt, at du får den rådgivning, du har brug for, for at føle dig tryg i dine valg. Netop derfor skal du vælge AUBO i Aulum som dit køkkenfirma tæt på Herning. Vi arbejder hver dag benhårdt på at sikre, at vores kunder får netop det køkken, der er helt perfekt for dem, uden at sprænge budgettet. Vi går gerne den ekstra mil for at sikre, at du er tryg og tilfreds. Vi sætter os grundigt ind i dine og din families behov, og vi står naturligvis til rådighed for alle spørgsmål, du måtte have både under og efter dit køb.

Kom ind i butikken og gå på opdagelse i vores konstant skiftende udstillingskøkkener, hvor du finder de nyeste trends og smarte funktioner. Mærk materialerne under fingrene og lad dig inspirere og forføre af spændende farvesammensætninger, utraditionelle materialevalg eller klassiske linjer. Hos din AUBO køkkenforhandler i Aulum ved Herning er der noget for enhver smag og til ethvert hjem. Vi har erfaring med alt fra multifunktionelle og kreative løsninger i den lille ejerlejlighed til store, luksuriøse køkkener med plads til hele familiens gastronomiske udfoldelser.

Allerede nu kan du booke et uforpligtende møde med os ved at bruge formularen nedenfor.

Book et møde
i butikken
aubo oak line køkken i eg med sort bordplade, køkkenvask og quooker

Det er kompleks at købe nyt køkken. Med Plan A har vi gjort det lettere at få din køkkendrøm til at gå i opfyldelse igennem fire steps.

Bliv klogere
aubo sense køkken i sort
Køkkener for enhver smag

Vi har et køkken, der passer lige til dig

Er du endnu ikke helt afklaret med dine køkkendrømme, kan du starte med at hente gode idéer og nyttig inspiration på vores køkkenside. Se mere

Find dit køkken
Vores køkkener er værd at dele

Køkken- og badkendere på Instagram

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os