Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Velkommen hos

AUBO Randers

Drømmer du om nyt køkken, bad eller rum, så kig ind til AUBO Randers og få inspiration og rådgivning. Vi tilbyder et bredt sortiment i høj kvalitet og med fokus på både funktionalitet, design og bæredygtighed.

Måske har du allerede et klart billede af dit drømmekøkken, men ønsker at se, hvordan de farverige nuancer spiller sammen i virkeligheden. Måske er du kun lige begyndt på din spændende køkkenrejse og er åben for at udforske nye idéer og lege med forskellige materialer. Uanset hvor langt du er i din drøm, så lad os hjælpe. Vi har masser af erfaring, og vi laver gerne et kreativt indretningsforslag og regner et godt tilbud til dig. Alt sammen ganske gratis og uforpligtende.

Kig ind – vi har kaffe på kanden, og vi glæder os til at se dig.

 

Book et møde
i butikken

Du finder os her

Grenåvej 90

DK-8960, Randers SØ

Åbningstider

Mandag - fredag

10.00 - 17.30

Lørdag

10.00 - 13.00

Eller efter aftale

Vores medarbejdere

indehaver aubo randers butik mogens amstrup

Mogens Amstrup

Indehaver

indehaver aubo randers butik lone amstrup

Lone Amstrup

Indehaver

aubo randers butik sælger nicolai

Nicolai Saltofte

Køkkenkonsulent

Gratis Service

Vi tilbyder en række services uden beregning, så du kan få den bedste løsning muligt.

Så hos os er der ikke langt fra tanke til handling, det er bare at tage kontakt.

01

Gratis opmåling (eller kontrolopmåling af dine egne mål)

02

Udarbejdning af 3D farvetegninger/fremvisning i virtual reality

03

Kreativt indretningsforslag

04

Konkurrencedygtige priser

Opdag dit nye køkken i Randers

Køkkenet er et vigtigt omdrejningspunkt, både i hjemmet og i livet, og derfor er det også vigtigt, at dit nye køkken danner den helt rigtige ramme om din hverdag. Skal det være stilrent og minimalistisk med innovativ funktionalitet? Eller er det vigtigere, at det afviser smuds og fedtede børnefingre, og at der er plads til, at hele familien kan lave mad sammen? Hos AUBO Køkken & Bad i Randers forstår vi om nogen, at et køkken ikke blot er et køkken. Køkkenet spiller en essentiel rolle i en velfungerende hverdag. Derfor arbejder vi hver dag hårdt på at sikre, at vores kunder er trygge og tilfredse hele vejen igennem processen, lige fra de første designidéer til køkkenet er monteret – og naturligvis i årene efter.

Teamet hos AUBO Køkken & Bad i Randers har mange års erfaring med at rådgive dig i dit valg af funktionalitet, design og hvordan det passer ind designtråden i resten af hjemmet, så intet er overladt til tilfældighederne. Uanset om du allerede har designet klart i tankerne og kun mangler at se, hvordan alle elementerne spiller sammen i virkeligheden, eller om du kun lige har åbnet op for drømmen om et nyt køkken, og først skal undersøge og mærke på de forskellige materialer og muligheder, så har vi ekspertisen til at hjælpe dig på rette vej, så du får det køkken, du går og drømmer om. Kom ned i butikken i Randers og se, føl og bliv inspireret i vores altid skiftende udstilling.

AUBO er din køkkenforhandler i Randers

Valget af nyt køkken er en omfattende proces, hvor store og små spørgsmål vil dukke op, og mange beslutninger skal tages. Investeringen i et flot og funktionelt køkken er ikke blot et greb i lommen for de fleste, og derfor er det også vigtigt, at du får netop det køkken, du ønsker – uden at overskride dit budget. Det er her AUBO Køkken & Bad i Randers kommer ind. Vi gør en dyd ud af at sætte os grundigt ind i dine ønsker og behov og samtidig har vi dit budget for øje, så du i sidste ende står med dit perfekte køkken. Vi stræber efter at være det bedste køkkenfirma i Randers, og vores ultimative mål er, at du er tryg, glad og tilfreds igennem hele processen. Derfor lægger vi os gerne ekstra i selen for at opfylde din drøm.

Vi tilbyder gratis og uforpligtende opmåling samt kreative og inspirerende indretningsforslag præsenteret på flotte 3D tegninger eller i virtual reality. Dette er med til at give dig noget helt konkret at forholde dig til, når du går med overvejelser om et nyt køkken. Så kom ind og besøg os i butikken på Grenåvej 90, lad dig inspirere af vores udstillinger, mærk materialerne under fingrene og lad drømmene flyde frit.

Ved du allerede nu, at du vil tale med en konsulent omkring dine idéer, kan du booke et uforpligtende møde med os ved at bruge formularen nedenfor.

 

Book et møde
i butikken
aubo oak line køkken i eg med sort bordplade, køkkenvask og quooker

Det er kompleks at købe nyt køkken. Med Plan A har vi gjort det lettere at få din køkkendrøm til at gå i opfyldelse igennem fire steps.

Bliv klogere
aubo sense køkken i sort
Køkkener for enhver smag

Vi har et køkken, der passer lige til dig

Er du endnu ikke helt afklaret med dine køkkendrømme, kan du starte med at hente gode idéer og nyttig inspiration på vores køkkenside. Se mere

Find dit køkken
Vores køkkener er værd at dele

Køkken- og badkendere på Instagram

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os