Del betalingen op med finansiering fra Santander Consumer Bank
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Velkommen hos

AUBO Køkken & Bad i Odense

Oplev dit nye køkken i Odense

Det er en stor beslutning at vælge nyt køkken. Skal det være et tidløst hvidt køkken med rene linjer? Eller tør du gå en mere vovet vej og sætte kulør på lågerne? Og hvordan føles den bordplade, du har forelsket dig i online, egentlig under hænderne? Hver enkelt beslutning får indflydelse på det endelige udtryk, og det er vigtigt for os, at du føler dig helt tryg i dine valg. Derfor gør vi hos AUBO Køkken Odense en dyd ud af at tale hele designet igennem med dig, præsentere de nyeste designs og kombinationer og rådgive dig ud fra netop dine ønsker.

Carsten og hans dygtige team af køkkenkonsulenter er eksperter i at rådgive om både elementernes funktionalitet, designs og indflydelse på hele husets designtråd. Måske har du allerede dit drømmekøkken tydeligt visualiseret, men brug for at se hvordan farverne spiller sammen i virkeligheden. Eller måske er du blot lige startet på din køkkenrejse, og er åben for at lege med helt nye idéer og gå på opdagelse i forskellige materialer.

Uanset hvor langt du er i din køkkendrøm, så kom ned og find dit nye køkken i Odense, bliv inspireret i vores udstilling, mærk hvordan de forskellige materialer føles og få svar på alle de spørgsmål, du måtte have.

Book et møde
i butikken

Du finder os her

Tagtækkervej 7

DK-5230, Odense M

Kontakt os

T: 66 15 66 86

M: info@aubo-odense.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag

10.00 - 17.30

Lørdag

10.00 - 14.00

Eller efter aftale

Vores medarbejdere

Carsten Birkekær Rasmussen

Indehaver

Christian Nikander Hansen

Køkkenkonsulent

Gitte D. Karl

Køkkenkonsulent

Video

3D virtuel rundtur i butikken

Gratis Service

Vi tilbyder en række services uden beregning så du kan få den bedste løsning muligt.

Så hos os er der ikke langt fra tanke til handling, det er bare at tage kontakt.

01

Gratis opmåling (eller kontrolopmåling af dine egne mål)

02

Udarbejdning af 3D farvetegninger/fremvisning i virtual reality

03

Kreativt indretningsforslag

04

Konkurrencedygtige priser

Dit køkkenfirma i Odense

I løbet af processen omkring dit nye køkken, vil et væld af spørgsmål med al sandsynlighed dukke op. Fra idéfasen hvor basale beslutninger som farvevalg, mængden af skabsplads og selve køkkenets opbygning skal tages. Til den afsluttende fase hvor spørgsmål om monteringen, smårettelser til designet eller vedligehold af bordpladen kan melde sig. Vi forstår, hvor vigtig en beslutning det er at vælge det omdrejningspunkt i hjemmet, som køkkenet er. Derfor kan du også være sikker på, at hos AUBO Køkken Odense er vi med dig hele vejen. Vi tager dig trygt og sikkert igennem processen, rådgiver dig i alt du måtte have behov for, og sørger for at svare på de ting, du end ikke var klar over, du havde brug for at vide.

Vi vil være dit valg af køkkenfirma i Odense – og det forpligter! Vores endegyldige mål er, at du er glad og tilfreds med dit nye køkken, og derfor går vi glædeligt den ekstra mil for at sikre, at din køkkendrøm går i opfyldelse. Kom ned i vores butik lige ved siden af Rosengårdcentret og lad dig inspirere, få en uforpligtende snak med en af vores erfarne konsulenter og lad drømmene flyde frit.

 

Book et møde
i butikken

Book et møde
i butikken

Udfyld blot dine oplysninger og ønsker til tidspunktet herunder. Vi kan desværre ikke garantere, at vi kan imødekomme præcis det ønskede tidspunkt, og du vil derfor efterfølgende blive kontaktet af en køkkenkonsulent for endelig aftale.

Ønsker du at booke en opmåling inden for de nærmeste to arbejdsdage - kontakt da din lokale forhandler direkte pr. telefon.

  Vedhæft evt. billeder/tegninger/mål

  Når du udfylder formularen, accepterer du at blive kontaktet af os. Læs vores betingelser her

  Det er kompleks at købe nyt køkken. Med Plan A har vi gjort det lettere at få din køkkendrøm til at gå i opfyldelse igennem fire steps.

  Bliv klogere
  Køkkener for enhver smag

  Vi har et køkken, der passer lige til dig

  Er du endnu ikke helt afklaret med dine køkkendrømme, kan du starte med at hente gode idéer og nyttig inspiration på vores køkkenside. Se mere

  Find dit køkken
  Vores køkkener er værd at dele

  Køkken- og badkendere på Instagram

  Brug for hjælp?

  Har du brug for hjælp?

  Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

  Chat med os