AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Velkommen hos

AUBO Hillerød

Drømmer du om nyt køkken, bad eller rum, så kig ind til AUBO Hillerød og få inspiration og rådgivning. Vi tilbyder et bredt sortiment i høj kvalitet og med fokus på både funktionalitet, design og bæredygtighed.

Måske har du allerede et klart billede af dit drømmekøkken, men ønsker at se, hvordan de farverige nuancer spiller sammen i virkeligheden. Måske er du kun lige begyndt på din spændende køkkenrejse og er åben for at udforske nye idéer og lege med forskellige materialer. Uanset hvor langt du er i din drøm, så lad os hjælpe. Vi har masser af erfaring, og vi laver gerne et kreativt indretningsforslag og regner et godt tilbud til dig. Alt sammen ganske gratis og uforpligtende.

Kig ind – vi har kaffe på kanden, og vi glæder os til at se dig.

 

Book et møde
i butikken

Du finder os her

Vølundsvej 9

DK-3400, Hillerød

Åbningstider

Mandag - Fredag

10.00 - 17.00

Lørdag

10.00 - 14.00

Eller efter aftale

Vores medarbejdere

indehaver aubo hillerød morten richardt

Morten Richardt

Indehaver

Gratis Service

Vi tilbyder en række services uden beregning, så du kan få den bedste løsning muligt.

Så hos os er der ikke langt fra tanke til handling, det er bare at tage kontakt.

01

Gratis opmåling (eller kontrolopmåling af dine egne mål)

02

Udarbejdning af 3D farvetegninger/fremvisning i virtual reality

03

Kreativt indretningsforslag

04

Konkurrencedygtige priser

Du finder dit perfekte køkken i Hillerød

Drømmer du om nyt køkken?

Uanset om du blot har åbnet op for de første spæde idéer, eller om du allerede har en klar forestilling om design og funktionalitet, så kan du få inspiration og rådgivning hos AUBO Køkken & Bad i Hillerød. Måske er du på udkig efter det helt rigtig køkken til en mindre ejerlejlighed? Et køkken, hvor funktionalitet spiller hovedrollen, og hvor der skal være plads til det hele på få kvadratmeter. Eller måske skal der være plads til, at hele familien kan udforske deres kulinariske evner sammen? Et køkken som er rummeligt, har masser af bordplads og med overflader, der ikke afslører hver enkelt aftryk fra en barnehånd.

Der findes ikke 2 ens behov, og derfor findes der hos AUBO ikke 2 ens løsninger. Hos AUBO Køkken & Bad i Hillerød inspirerer og rådgiver vi dig igennem hele processen, så du får det køkken, der opfylder dine ønsker og drømme. Besøg butikken, bliv inspireret af vores skiftende udstillingskøkkener og mærk alle materialerne under fingrene. Morten og hans team står altid klar til at rådgive omkring design, materialesammensætning og funktionalitet.

Din køkkenforhandler i Hillerød

Hos AUBO Køkken & Bad i Hillerød ved vi, at det er en stor beslutning at investere i et nyt køkken. Der er mange vigtige valg, der skal tages, og intet overlades til tilfældighederne. Køkkenet er et centralt rum i hjemmet, og det er her mange af hverdagens små og store begivenheder udspiller sig. Det er i køkkenet, vi vågner rigtigt hen over morgenmaden, og det er her, vi forbereder os på at møde dagen. Det er også her, vi mødes som familie over aftensmaden og hjælper børnene med lektierne. Køkkenet skal kunne rumme både hyggelig familietid, madlavning og sammenkomster med venner. Det skal være funktionelt og nemt til hverdagens trummerum, samtidig med at det inspirerer til kreative kulinariske udfoldelser og festlige stunder. Og dét kræver sit køkken.

Skal dit køkken være funktionelt og minimalistisk med rene hvide linjer? Eller er du mere til dybe, bløde farver, træbordplade og armatur i messing? Måske har du behov for, at køkkenet skal være ultra-let at rengøre? Eller måske er det vigtigere, at designet har et dynamisk udtryk og en utraditionel opbygning? Uanset om tankerne stadig er flydende og idéerne løse, eller om du allerede har forelsket dig i en helt bestemt låge, så kom ned i butikken på Vølundsvej 9 og drøm dig væk i vores udstillinger, føl dig frem på de forskellige materialer og se farverne spille sammen på helt nye måder.

Hos AUBO stræber vi efter at være dit foretrukne køkkenfirma i Hillerød, og vi går gerne den ekstra mil for at sikre, at du er tryg og tilfreds igennem hele processen, lige fra idé til færdigt køkken.

Vi tilbyder gratis og uforpligtende opmåling samt kreative og inspirerende indretningsforslag præsenteret på flotte 3D tegninger eller i virtual reality. Dette er med til at give dig noget helt konkret at forholde dig til, når du går med overvejelser om et nyt køkken.

Book et uforpligtende møde med os ved at bruge formularen nedenfor, så står vi klar til at hjælpe med din køkkendrøm.

 

Book et møde
i butikken
aubo oak line køkken i eg med sort bordplade, køkkenvask og quooker

Det er kompleks at købe nyt køkken. Med Plan A har vi gjort det lettere at få din køkkendrøm til at gå i opfyldelse igennem fire steps.

Bliv klogere
aubo sense køkken i sort
Køkkener for enhver smag

Vi har et køkken, der passer lige til dig

Er du endnu ikke helt afklaret med dine køkkendrømme, kan du starte med at hente gode idéer og nyttig inspiration på vores køkkenside. Se mere

Find dit køkken
Vores køkkener er værd at dele

Køkken- og badkendere på Instagram

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os