SPAR dagens temperatur på hele dit nye køkken
Book et møde
Velkommen hos

AUBO Køkken & Bad i Hillerød

Hos AUBO Køkken & Bad i Hillerød står vi klar til at tilbyde dig professionel og kvalitetsbevidst rådgivning omkring køb og kreativ indretning af dit nye køkken, bad, bryggers og garderobe. Hos os finder du alt, hvad hjertet begærer indenfor køkken, bad, bryggers og garderobe, og der er mange gode grunde til at vælge netop AUBO som din køkkenforretning i Hillerød.

Vi har mange års køkkenerfaring, og igennem årene har vi solgt rigtig mange flotte køkkenløsninger. Vi er derfor klædt solidt på til at indfri dine ønsker om et nyt drømmekøkken. Den høje kvalitet, det stilfulde og funktionelle design samt de konkurrencedygtige priser er også afgørende faktorer for, at vores kunder vælger netop os som deres køkkenleverandør.

Kig endelig ind til os – vi glæder os til at tage imod dig.

Du finder dit perfekte køkken i Hillerød

Drømmer du om nyt køkken?

Uanset om du blot har åbnet op for de første spæde idéer, eller om du allerede har en klar forestilling om design og funktionalitet, så kan du få inspiration og rådgivning hos AUBO Køkken & Bad i Hillerød. Måske er du på udkig efter det helt rigtig køkken til en mindre ejerlejlighed? Et køkken, hvor funktionalitet spiller hovedrollen, og hvor der skal være plads til det hele på få kvadratmeter. Eller måske skal der være plads til, at hele familien kan udforske deres kulinariske evner sammen? Et køkken som er rummeligt, har masser af bordplads og med overflader, der ikke afslører hver enkelt aftryk fra en barnehånd.

Der findes ikke 2 ens behov, og derfor findes der hos AUBO ikke 2 ens løsninger. Hos AUBO Køkken & Bad i Hillerød inspirerer og rådgiver vi dig igennem hele processen, så du får det køkken, der opfylder dine ønsker og drømme. Besøg butikken, bliv inspireret af vores skiftende udstillingskøkkener og mærk alle materialerne under fingrene. Morten og hans team står altid klar til at rådgive omkring design, materialesammensætning og funktionalitet.

Din køkkenforhandler i Hillerød

Hos AUBO Køkken & Bad i Hillerød ved vi, at det er en stor beslutning at investere i et nyt køkken. Der er mange vigtige valg, der skal tages, og intet overlades til tilfældighederne. Køkkenet er et centralt rum i hjemmet, og det er her mange af hverdagens små og store begivenheder udspiller sig. Det er i køkkenet, vi vågner rigtigt hen over morgenmaden, og det er her, vi forbereder os på at møde dagen. Det er også her, vi mødes som familie over aftensmaden og hjælper børnene med lektierne. Køkkenet skal kunne rumme både hyggelig familietid, madlavning og sammenkomster med venner. Det skal være funktionelt og nemt til hverdagens trummerum, samtidig med at det inspirerer til kreative kulinariske udfoldelser og festlige stunder. Og dét kræver sit køkken.

Skal dit køkken være funktionelt og minimalistisk med rene hvide linjer? Eller er du mere til dybe, bløde farver, træbordplade og armatur i messing? Måske har du behov for, at køkkenet skal være ultra-let at rengøre? Eller måske er det vigtigere, at designet har et dynamisk udtryk og en utraditionel opbygning? Uanset om tankerne stadig er flydende og idéerne løse, eller om du allerede har forelsket dig i en helt bestemt låge, så kom ned i butikken på Vølundsvej 9 og drøm dig væk i vores udstillinger, føl dig frem på de forskellige materialer og se farverne spille sammen på helt nye måder.

Hos AUBO stræber vi efter at være dit foretrukne køkkenfirma i Hillerød, og vi går gerne den ekstra mil for at sikre, at du er tryg og tilfreds igennem hele processen, lige fra idé til færdigt køkken.

Vi tilbyder gratis og uforpligtende opmåling samt kreative og inspirerende indretningsforslag præsenteret på flotte 3D tegninger eller i virtual reality. Dette er med til at give dig noget helt konkret at forholde dig til, når du går med overvejelser om et nyt køkken.

Book et uforpligtende møde med os ved at bruge formularen nedenfor, så står vi klar til at hjælpe med din køkkendrøm.

 

AUBO får 5 stjerner på Trustpilot

Du finder os her

Vølundsvej 9

DK-3400, Hillerød

Åbningstider

Mandag - Fredag

10.00 - 17.30

Lørdag

10.00 - 14.00

Eller efter aftale

Gratis service

Vi tilbyder følgende services uden beregning:

  • – Gratis opmåling (eller kontrolopmåling af dine egne mål)
  • – Udarbejdning af 3D farvetegninger/fremvisning i virtual reality
  • – Kreativt indretningsforslag
  • – Konkurrencedygtige priser

Så hos os er der ikke langt fra tanke til handling, det er bare at tage kontakt.

Vores medarbejdere

Morten Richardt

Indehaver

Jens E. Michaelsen

Køkkenkonsulent

Hos din lokale AUBO køkkenforhandler i Hillerød står Morten Richardt og hans team klar til at hjælpe med at indfri dine ønsker og behov, når det handler om køkken, bad, bryggers og garderobe.

Vi tilbyder gratis og uforpligtende opmåling samt kreative og inspirerende indretningsforslag præsenteret på flotte 3D tegninger eller i virtual reality. Dette er med til at give dig noget helt konkret at forholde dig til, når du går med overvejelser om et nyt køkken.

Allerede nu kan du booke et uforpligtende møde med os ved at bruge formularen nedenfor.

Book et møde

Udfyld blot dine oplysninger og ønsker til mødetidspunkt herunder. Du vil efterfølgende blive kontaktet af en køkkenkonsulent for endelig aftale.

Ønsker du at booke et møde indenfor 48 timer - kontakt da din lokale forhandler direkte pr. telefon.

Ønsker du et online møde - brug da formularen her.

Når du udfylder formularen, accepterer du at blive kontaktet af os. Læs vores betingelser her

Hvad kan vi hjælpe med?

Gennem tre årtier har vi hos AUBO sat alt ind på at skabe de bedste oplevelser for vores kunder. Som ægte vestjyder kæmper vi indædt, og gerne i modvind, for vores værdier. Derfor er vi også i dag blandt markedets største udbydere af Køkken, Bad, Bryggers og Garderobe. Sammen finder vi den helt rigtige løsning.

Vi har et køkken, der passer lige til dig. Køkken for enhver smag og pengepung.
Med inventar fra AUBO bliver badeværelset en lækker oase.
AUBOs skydedøre laves i individuelle mål, så de passer præcis til dit hjem.
Få et bryggers, der både er en flot éntre, samt rummer god opbevaringsplads.
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os