Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Velkommen hos

AUBO Køkken & Bad i Aalborg

Find dit perfekte køkken i Aalborg

Går du med køkkendrømme? Hos AUBO Køkken Aalborg kan du lade drømmene få frit løb og stole trygt på, at vi hjælper dig med at udleve dem. Måske er du endnu blot i den helt spæde idéfase. Fasen hvor udefinerede drømme omkring smukke nuancer og minimalistiske linjer flyder frit og bringer tankerne hen på kvalitetstid med familien og spændende retter, der skal afprøves. Eller måske er du så langt i processen, at du ved præcis hvilke funktioner, du får behov for. At en køkken-ø er et absolut must for din kulinariske udfoldelse, og du har måske allerede kastet et forelsket blik på en helt bestemt køkkenvask.

Om du endnu blot drømmer eller allerede er i gang med planlægningen, er der mange vigtige beslutninger, som skal tages, og hver enkelt beslutning vil få indflydelse på det overordnede udtryk og funktionalitet på dit nye køkken. Alle disse beslutninger kan vi rådgive dig om hos AUBO Køkken Aalborg. Besøg os i butikken og gå på opdagelse i vores flotte udstillingskøkkener, sammenlign designs og funktioner, se elementerne op mod hinanden og mærk hvordan materialerne føles under fingrene. Henning og hans dygtige team af køkkenkonsulenter står altid klar til at rådgive om alt fra funktionalitet og vedligehold til design og farvesammensætning.

AUBO – Dit køkkenfirma i Aalborg

Hos AUBO Aalborg sætter vi en dyd i at gå den ekstra mil for kunden. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at du får udlevet netop din køkkendrøm, og føler dig tryg og tilfreds gennem hele processen. Vi ved, hvor stor en beslutning det er at vælge nyt køkken. Køkkenet er omdrejningspunktet for en stor del af vores hverdag. Det er her vi rigtig får øjne hen over morgenkaffen, smører madpakker til børnene og gør os klar til at møde dagen. Det er også her, vi udfolder vores mere eller mindre udviklede kulinariske evner, snakker med familien mens vi forbereder aftensmaden og hjælpes ad med opvasken. Dit nye køkken skal altså både være funktionelt, rummeligt og rart, og derfor bør intet overlades til tilfældighederne.

Når alle disse brugsmønstre, behov og ønsker skal tænkes ind i valget af køkken, vil der uden tvivl opstå en lang række spørgsmål – og vi står klar til at hjælpe med at besvare hver og ét. Hos AUBO Køkken Aalborg stræber vi efter at være det perfekte valg af køkkenfirma i Aalborg. Vi vil være din rådgiver og samarbejdspartner og sikre, at du får lige præcis din drøm om det perfekte køkken til at gå i opfyldelse. Kom ind og besøg os i butikken på Løven 19, tæt ved Aalborg Storcenter, og lad dig inspirere af vores udstilling og få en uforpligtende snak med vores erfarne konsulenter.

Book et møde
i butikken

Du finder os her

Løven 19

DK-9200, Aalborg SV

Åbningstider

Mandag - Fredag

10.00 - 17.30

Lørdag

10.00 - 13.00

Eller efter aftale

Hos AUBO Aalborg kan du, i hele december, SPARE 20%. Kig ind og hør mere.

Gratis Service

Vi tilbyder en række services uden beregning så du kan få den bedste løsning muligt.

Så hos os er der ikke langt fra tanke til handling, det er bare at tage kontakt.

01

Gratis opmåling (eller kontrolopmåling af dine egne mål)

02

Udarbejdning af 3D farvetegninger/fremvisning i virtual reality

03

Kreativt indretningsforslag

04

Konkurrencedygtige priser

Vores medarbejdere

Henning Jensen

Indehaver

Claus Andersen

Køkkenkonsulent

Michael Rasmussen

Køkkenkonsulent

Hos din lokale AUBO køkkenforhandler i Aalborg står Henning og hans team klar til at hjælpe med at indfri dine ønsker og behov, når det handler om køkken, bad, bryggers og garderobe.

Vi tilbyder gratis og uforpligtende opmåling samt kreative og inspirerende indretningsforslag præsenteret på flotte 3D tegninger eller i virtual reality. Dette er med til at give dig noget helt konkret at forholde dig til, når du går med overvejelser om et nyt køkken.

Allerede nu kan du booke et uforpligtende møde med os ved at bruge formularen nedenfor.

Book et møde
i butikken

Book et møde
i butikken

Udfyld blot dine oplysninger og ønsker til mødetidspunkt herunder. På grund af travlhed kan vi ikke garantere, at vi kan imødekomme præcis det ønskede mødetidspunkt, men du vil efterfølgende blive kontaktet af en køkkenkonsulent for endelig aftale.

Ønsker du at booke et møde inden for de nærmeste to arbejdsdage - kontakt da din lokale forhandler direkte pr. telefon.

  Vedhæft evt. billeder/tegninger/mål

  Når du udfylder formularen, accepterer du at blive kontaktet af os. Læs vores betingelser her

  aubo oak line køkken i egetræ
  Køkkener for enhver smag

  Vi har et køkken, der passer lige til dig

  Er du endnu ikke helt afklaret med dine køkkendrømme, kan du starte med at hente gode idéer og nyttig inspiration på vores køkkenside. Se mere

  Find dit køkken