Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkendesign

Er du på udkig efter et nyt køkkendesign, så står AUBO Køkken & Bad klar til at hjælpe dig.

Uanede muligheder

I dag er alt tilladt i boligindretningen. Helt bogstaveligt. Man må blande minimalisme med loppefund, bruge pangfarver, lave vilde kontraster eller holde både vægge og materialer i sort. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne med at tage det rigtige valg.

 

 

 

Køkkendesign i mange forskellige stilarter

AUBO tilbyder køkkendesigns i alverdens farver og stilarter. Vi har et bredt sortiment med både grebsfrie modeller, malede modeller og modeller i massivt træ. Og så er der også de nye modeller med smudsafvisende overflade.

Bestil AUBOs katalog

Vi hjælper dig med at vælge det rigtige køkkendesign

Kataloger og hjemmesider er en helt uvurderlig kilde, når du søger inspiration til forskellige køkkendesigns. Billeder fortæller mere end tusinde ord, og kan i den grad hjælpe dig med at finde ud af, præcis hvad du ønsker dig.

Hent din køkkeninspiration her på hjemmesiden og fra fra vores køkkenkatalog samt fra boligblade m.m. Når du har indhentet alt det inspiration, du skal bruge, for at få nogle ideer til, hvordan du ønsker dit nye køkken designet, så tag endelig fat i én af vores forhandlere. De hjælper dig med at sortere i alle dine idéer, og sammen finder I frem til, hvad det perfekte køkkendesign er for dig.

 

 

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig masser af forskellige køkkendesigns, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Hos AUBO er vi specialister i at designe køkkener, og vi finder nemt en løsning, der passer lige til dig.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os