Hvis uheldet er ude:

Sådan gør du,
hvis køkkenet går i stykker

En ridset låge, en knækket bordplade, en flig der er slået af en bordplade eller noget helt tredje. Der kan ske mange ting, også i et køkken, men bare rolig: det meste kan laves. Få indblik i de mest typiske skader – og hvordan du er stillet, hvis noget går i stykker i dit køkken.

Åh nej, åh nej, åh nej. Ovnen virker ikke. Eller skabslågen er røget af. Eller du er kommet til at lave en plet på din helt nye bordplade. Træk vejret dybt – og tag fat i din køkkenkonsulent. Der er ingen grund til at gå i panik over en skade i dit nye køkken, for erfaringen hos AUBO siger os, at de fleste ting hurtigt kan fikses.

Uanset hvad der driller, skal sagen altid gå igennem køkkenkonsulenten – ikke producenten. Hos køkkenkonsulenten kan du også få rådgivning om, hvem der dækker skaden, hvad enten det er dig selv, dit forsikringsselskab eller i nogle tilfælde køkkenproducenten, bordpladeproducenten eller hvidevareproducenten. I langt de fleste tilfælde kan der findes en løsning på problemet, men hvis du og køkkenforhandleren alligevel bliver uenige, er du heldigvis sikret en fair sagsbehandling, hvis din forhandler er medlem af Køkken Garantiforeningen – ligesom alle AUBO-forhandlere er det.

Uanset hvad der driller, skal sagen altid gå igennem køkkenkonsulenten.

Lær mere om Køkken Garantiforeningen

Se videoen og bliv klogere på, hvad Køkken Garantiforeningen kan hjælpe dig med, hvis dit nye køkken er gået i stykker.

Tjek din garantier – også inden du handler

Inden du køber et nyt køkken, er det altid en god idé at tjekke op på køkkenvirksomhedens garantiordning, så du ved, hvordan du er stillet, hvis der skulle ske en fejl – både fra din side, men også hos køkkenvirksomheden. Du kan også med fordel se køkkenvirksomhedens kreditværdighed efter i sømmene, så du er sikker på, at køkkenvirksomheden stadig eksisterer, når du skal have noget repareret fem år senere. Hos AUBO har vi siden 2014, hvert år fået tildelt Bisnodes AAA rating, hvilket er den højeste kreditværdighed, man som virksomhed kan opnå. Der giver dig tryghed som kunde for, at AUBO er en økonomisk stærk leverandør af dit nye køkken, bad, bryggers eller garderobe.

Hos AUBO får du også op til 25 års udvidet produktgaranti. Det betyder kort sagt, at vi giver 10 års garanti på køkken, bad, bryggers og garderobeskabe, mens du får 25 års garanti på bevægelige dele som manuelt betjente skinner, skuffesider, hængsler og manuelt betjente udtræk. Hvis garantien på dit køkken er udløbet, kan det godt betale sig at tage en snak med køkkenvirksomheden alligevel, for de fleste uheld kan fikses med lidt knowhow og en kompetent køkkenmontør.