Når du har fået dit nye køkken i hus, er du helt sikkert også blevet klogere på en masse ting. Hvad gik godt – og hvad gik måske ikke som forventet. Her spiller feedback en vigtig rolle. Både din køkkenkonsulent, din omgangskreds og folk, du måske ikke kender, kan få god brug af lige netop din erfaring med at købe køkken.

Hvordan behandler I jeres stenbordplade? Hvad skal man tænke over, når man skal have nyt køleskab nu om dage? Og får I brugt nr. to ovn ligeså meget, som I tænkte? Erfaringer og gode råd er alfa omega, når det kommer til nyt køkken.  Også når det står færdigt, for så er det din tur til at give både feedback og de gode råd videre.

Køkkenkonsulenten som din rådgiver

Projekt-nyt-køkken er en stor opgave med mange steps – og mange faldgruber. Der kan komme overraskelser i løbet af hele processen, og hvis det sker, er det vigtigt, at du tager fat i din køkkenkonsulent med det samme, så eventuelle fejl eller misforståelser kan rettes op eller undgås.

Hvis du bestiller en professionel montør til at montere dit køkken via køkkenfirmaet, kan du minimere risikoen  for fejl i processen. Hos AUBO har køkkenkonsulenten og køkkenmontøren et tæt samarbejde, både i forhold til design og montage. Så undgår du at skulle være projektleder, og problemknuser for den sags skyld, hvis der opstår en udfordring undervejs.

Del rosen – også på Trustpilot

Gode erfaringer er værd at give videre. Det giver bedre grobund for en gennemtænkt beslutning, og nu er det din tur til at dele din viden med familie og venner, der også skal i gang med at lave nyt køkken. Du kan også sprede budskabet og give dine erfaringer videre på Trustpilot. Her kan du læse om andre kunders oplevelser med forskellige køkkenfirmaer og selv sætte ord på dine egne tanker om processen fra bestilling til færdigt køkken.