Indsigt:

Se dit køkken live – inden det er færdigt

3D og virtual reality. Det lyder som noget, der foregår i en science fiction film, og ikke hos et køkkenvirksomhed, men i dag har du faktisk muligheden for at se ind i fremtiden, når det kommer til dit nye køkken.

Det kan godt være svært at forestille sig, hvordan ens nye køkken kommer til at se ud. Hvor meget fylder f.eks. emhætten? Og hvad med bordpladen – skal den være i træ eller natursten? Der er mange ting at tage stilling til i en køkkenkøbsproces, og her kan en visualisering af dit nye køkken være et godt redskab til at komme tættere på det færdige resultat – og videre i processen.

Grundtanken: plantegningen

Noget af det første din køkkenkonsulent gør, når I mødes, er at ridse grundstregerne op til dit nye køkken i en plantegning. Det er et godt redskab til at visualisere, hvor meget plads der er – og hvad du har brug for. På plantegningen indtegnes placering af skabe, køl, frys og vask, så du har nogle konkrete mål og placeringer at forholde dig til.

Perspektiv med 3D

En ting er en flad tegning. En anden ting er 3D. Med denne teknologi får du mulighed for at se dit køkken i perspektiv og ikke mindst få syn for sagen, når det kommer til valg af køkkenlåger, bordplade, hvidevarer, vask og armatur. Med en 3D-dimensionel oplevelse kan du også se forskellige designmuligheder og bringe forskellige materialer i spil, fra farver til strukturer.

aubo fremvisning af nyt køkken i virtual reality

Virtuel reality i dit køkken

Flere og flere køkkenvirksomheder har muligheden for, at du kan opleve dit nye køkken live, inden det overhovedet er monteret. Løsningen hedder virtuel reality, hvor du kan få en ”real life” fornemmelse af at gå rundt i dit nye køkken. Hos AUBO kan fremvisningen ske i din køkkenbutik,  hvor du bliver udstyret med VR-briller og en kyndig vejledning. Du kan også få tilsendt et link på telefonen, din bærbare computer eller tablet, så du kan opleve dit køkken med virtuel reality i dit eget hjem. En virtuel reality-præsentation kan være med til at skabe tryghed for, at dine valg lever 100% op til dine ønsker og forventninger til dit nye køkken.