Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Montering af køkken

Hos AUBO holder vi dig i hånden hele vejen igennem køkkenkøbet, også når dit nye køkken skal monteres, og de sidste hængsler justeres.

Stor erfaring med montering af køkkener

Hos AUBO er vi ikke til gør-det-selv løsninger. Vores elementer leveres altid samlede fra fabrik, så du ikke skal bøvle med svære samlevejledninger, der sædvanligvis kun skaber bøvl og irritation med et dårligt slutresultat til følge.

Det er selvfølgelig ikke nok, at alle elementerne er samlede, – det hele skal også monteres, så du får et brugbart køkken, som du kan være glad for i årevis.

Alle AUBOs forhandlere kan hjælpe dig med monteringen af dit nye køkken. Og for den sags skyld også dit nye bad, bryggers eller garderobe. Nogle AUBO forhandlere har egen køkkenmontør ansat, mens andre samarbejder med montører, som de dermed kan anbefale og booke ind til det ønskede job.

Spørg os endelig til råds omkring montering, og så finder vi sammen en løsning.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de uanede muligheder, vi tilbyder, når det handler om køkken, bad, bryggers og garderobe. Samtidig kan vi tage en snak om, hvordan vi bedst får monteret dine nye produkter.

Vi finder nemt en løsning, der passer lige til dig.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os