Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkken med ø

Danskerne har i den grad taget køkkenøen til sig. Måden hvorpå vi indretter køkkenet med en ø, som enten kan bruges som arbejdsø, kogeø eller en ø med vask, giver nemlig både gode arbejdsgange, samt fremmer det sociale samvær i køkkenet.

Meget mere samvær

Det er efterhånden mange år siden, at den travle husmoder var forvist til det lukkede køkken, hvor hun havde travlt med at kokkerere til den øvrige familie. Køkkenet er blevet åbnet op, ofte sammenlagt med øvrige opholdsrum, og her kommer så køkkenøen ind i billedet.

Køkkenøen muliggør rigtig gode funktionelle arbejdsgange, og samtidig er køkkenindretning med ø med til at fremme det sociale samvær i køkkenet. For køkkenet er jo langt fra kun en arbejdsplads, som vi oplevede det i gamle dage. I dag taler vi helt naturligt om det fritstående køkken, fordi det netop er i køkkenet, vi samles for at hygge, lave mad, se TV og meget mere. Tiderne er skiftet – familiemønstret er ændret – og det kræver sit køkken!

Meget mere plads i et køkken med ø

I dag hvor vi gere vil være flere i køkkenet på samme tid, er køkkenindretning med køkkenø en rigtig god idé. I et køkken med ø er der nemlig mere plads til, at både mand og børn kan være med i madlavningen, uden at man konstant skal støde ind i hinanden. Det at man kan stå og arbejde ved køkkenøén, som for det meste vender ud imod et alrum, giver også god mulighed for samtale og interaktion med resten af familien eller med hjemmets gæster.

Bestil AUBOs katalog

Køkken med ø giver mulighed for bar-løsning

Et køkken med ø giver god mulighed for en integreret bar-løsning. Her kan stilles et par barstole, så børnene kan sidde med i køkkenet og lave lektier, eller gæsterne kan nyde et glas vin, mens maden bliver lavet færdig. På denne måde bliver der lavet et integreret opholdsrum i selve køkkenet, hvilket kun gør køkkenet med ø endnu mere hyggeligt.

Køkken med ø i mange stilarter

Hos AUBO er vi eksperter i køkkener med ø. Vi har solgt tusindvis af disse løsninger, og vi har masser af valgmuligheder, når det kommer til materialer og farver. Vælg selv hvordan dit køkken med ø skal se ud og få god hjælp og rådgivning af AUBOs konsulenter, så din køkkenløsning med køkkenø bliver optimalt indrettet.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de uanede muligheder, vi tilbyder, når det handler om køkkener med ø, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os